Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Σκόπελος δεν είναι μόνο η παραλία…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ        

ΠΡΟΣ:  - Τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βαφίνη, τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκοπέλου κ. Βούλγαρη, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Σκοπέλου κ. Χρυσοφό

Σκόπελος δεν είναι μόνο η παραλία…

Κύριοι Αντιδήμαρχοι και Κύριε Πρόεδρε,                                                                             


Σημαντικά προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας –και όχι μόνο- εξακολουθούν να ταλανίζουν τους κατοίκους πολλών γειτονιών του  οικισμού της Σκοπέλου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει έστω μια στοιχειώδης ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή προς το Συμβούλιο της Κοινότητας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι παρά τα δελτία τύπου περί υπόγειων κάδων,  ο οικισμός εξακολουθεί να παρουσιάζει αποκαρδιωτική εικόνα στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων, με κάδους σπασμένους, πλήρεις οσμών, με διάφορα υγρά να τρέχουν στους δρόμους και τις σακούλες παιχνίδι των συμπαθών τετραπόδων.

Ενδεικτικές είναι και οι φωτογραφίες από το ακάλυπτο τμήμα της τάφρου στον περιφερειακό δρόμο (από ξενοδοχείο «ΕΛΛΗ» έως «Ανώφλι»), δίπλα σε κατοικίες και τουριστικές επιχειρήσεις ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, με τον χώρο να κινδυνεύει να μετατραπεί, εκτός των άλλων, και σε εστία κουνουπιών (αλήθεια με την κωνωποκτονία φέτος τι γίνεται;). 

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

-Τι θα κάνετε ώστε άμεσα να επιλυθεί το ζήτημα;

Ζητούμε η απάντησή σας να δημοσιευθεί και στα ενημερωτικά σάιτ του νησιού, στα οποία θα κοινοποιηθεί και η παρούσα.

Σκόπελος, 15-06-2021

ΟΙ  ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ

-ΘΟΔΩΡΟΣ Δ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.