Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Σωματείο Οικοδόμων | Απεργούμε την Πέμπτη 10 Ιουνίου

Καλούμε σε σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας όλους τους φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος στη Σκόπελο, την Παρασκευή 4 του Ιούνη στις 8.00 μμ, στην έδρα του Σωματείου

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ 8ΩΡΟ 

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέες και νέοι της Σκοπέλου 

Το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν παίρνει διορθώσεις. Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος αντεργατικό. Προωθεί μεγάλες ανατροπές σε δικαιώματα και καταχτήσεις που χρειάστηκαν σκληρούς αγώνες για να γίνουν πράξη. Διαλύει το 8ωρο, ξεμοναχιάζει τους εργαζόμενους απέναντι στα δόντια της εργοδοσίας, χτυπάει τη συνδικαλιστική δράση, τα σωματεία, το δικαίωμα στην απεργία! Δεν αφήνει τίποτα ανέγγιχτο!

Με τον αγώνα μας δίνουμε απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια να καταργηθεί το 8ωρο, να νομιμοποιηθεί η απλήρωτη δουλειά, να καταργηθεί η Κυριακή αργία, να μπουν στο γύψο οι αγώνες και το δικαίωμα της απεργίας.

Ετοιμάζονται να ψηφίσουν νέους αντεργατικούς νόμους γιατί τα αφεντικά απαιτούν φθηνούς έως και τζάμπα εργάτες, για να κερδίζουν περισσότερα δυναμώνοντας την εκμετάλλευση και την ασυδοσία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα εδώ και  τώρα.  

Να καταργηθούν οι νόμοι της διευθέτησης, της ευελιξίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων και της ΕΓΣΣΕ, του παγώματος των μισθών, των νόμων που μετατρέπουν την ασφάλιση σε τζόγο. Να καταργηθούν οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοϊδη), τα αντεργατικά μέτρα που πέρασαν με αφορμή την πανδημία.

Ζωή και δουλειά με δικαιώματα με αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές. 7ωρο - 5ημερο - 35ωρο.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! 

Καλούμε σε σύσκεψη για την οργάνωση της απεργίας όλους τους φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος στη Σκόπελο, την Παρασκευή 4 του Ιούνη στις 8.00 μμ, στην έδρα του Σωματείου.

Σκόπελος, 3/6/2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.