Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Χωρίς WC το λιμάνι του Μαντουδίου ¦ Διαμαρτυρία ταξιδιωτών

...ίσως θα μπορούσαν να βάλουν μία "χημική" τουαλέτα.

Το λιμάνι του Μαντουδίου, το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή Μαντούδι (Κυμάσι) - Βόρειες Σποράδες με το πλοίο της ΑΝΕΣ “Πρωτεύς”, ενώ από τις 12 Ιουνίου θα προστεθεί και το πλοίο “Σύμη” της ίδιας εταιρίας, είναι γνωστό ότι στερείται σοβαρών υποδομών, αλλά αυτό δεν πολυενδιαφέρει τους ταξιδιώτες, αφού συνδέει τις Σποράδες με την κεντρική Ελλάδα και την Αθήνα εύκολα, γρήγορα και φθηνά.

Βέβαια, άλλο σοβαρές υποδομές και άλλο μια στοιχειώδης τουαλέτα, η οποία υπάρχει μεν στο λιμάνι σαν κατασκευή, αλλά είναι κλειστή γιατί, όπως μας είπαν, δεν έχει νερό.(!)

Σε διαμαρτυρίες τις οποίες έκαναν ταξιδιώτες σε προσωπικό του Λιμεναρχείου Μαντουδίου για την κλειστή τουαλέτα η απάντηση την οποία πήραν ήταν:

-Εμείς διαβιβάζουμε τα παράπονα σας, αλλά…

Μετά από αυτή την απάντηση οι ταξιδιώτες πήραν την απόφαση “να διαβιβάσουν την σωματική τους ανάγκη”, στη γύρω περιοχή, χωρίς κάποιος να μπορεί να τους πει τίποτα· άλλωστε ποιος μπορεί να σου επιβάλει να κρατηθείς σε τέτοια ανάγκη...


Όταν ήρθε το πλοίο, αφήνοντας το συμπαθές λιμάνι του Μαντουδίου, μου ήρθαν στο νου οι στίχοι από το τραγούδι “Σωματική Ανάγκη” του Διονύση Σαββόπουλου:

«Μας σφίγγει μια σωματική ανάγκη

Δεν παίρνει αναβολή...

Τα όπλα παρατάμε

Και πίσω από τα δέντρα πάμε

Το ίδιο κι οι εχθροί

Κι ακολουθούν κι οι αξιωματικοί -με καρδιά….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.