Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Σε ρόλο “λαγού” με αισχρά κατασκευάσματα

Το ΚΚΕ για την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μαραβέγια


Ο συνιδιοκτήτης ιδιωτικού νοσοκομείου στον Βόλο, βουλευτής της ΝΔ Κ. Μαραβέγιας, όπως έπαιξε τον ρόλο του λαγού για λογαριασμό της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο έκτρωμα για το εργασιακό, έτσι και τώρα, για μια άλλη φορά γίνεται ξανά λαγός αναπαράγοντας τα πιο αισχρά και άθλια κατασκευάσματα για το υγειονομικό προσωπικό για να πλασάρει την πολιτική ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το δημόσιο σύστημα υγείας. Εξάλλου τα συμφέροντα του ίδιου και όσων επαίρεται ότι τον χειροκροτούν για τις δηλώσεις του απαιτούν τη διάλυση του δικαιώματος στη δημόσια και δωρεάν υγεία. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι στην απέναντι όχθη, απαιτώντας:

Πλήρης, επαρκής και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Ανάπτυξη, στελέχωση με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό όλων των δημόσιων μονάδων της ΠΦΥ.

Κατάργηση των πληρωμών των ασθενών. Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.

Μαζικές προσλήψεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης μόνιμων γιατρών, όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.  

Επίταξη ΤΩΡΑ του ιδιωτικού τομέα Υγείας , χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών.

Κεντρικό καταμερισμό και αξιοποίηση του συνόλου των δομών Υγείας της χώρας, ώστε να μη μετατραπεί το δημόσιο σύστημα Υγείας σε σύστημα μίας νόσου.

Μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους εργαζόμενους σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία.

ΚΚΕ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.