Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Μουσική εκδήλωση από το Γυμνάσιο Σκοπέλου | Απονομή βραβείων και αναμνηστικών σε μαθητές


Το Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» σε σύμπραξη με το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Γλώσσας, σας προσκαλεί σε μουσική εκδήλωση που διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου, αφιερωμένη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:30 μ.μ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου. 

Κατά την εκδήλωση θα γίνει απονομή των βραβείων και αναμνηστικών στους μαθητές που συμμετείχαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής», στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Δάφνη» και στο 1ο Πανθεσσαλικό Μαθητικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, «Το 1821 μέσα από τα μάτια των παιδιών». 

Σημείωση: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.