Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αρχίζει το Σάββατο 19 Ιουνίου ο XXΧΙ Αγώνας Βορείων Σποράδων

To Hakuna Matata με το σινιάλο του ΙΟΒΑΘ ήταν το πρώτο σκάφος που έπιασε στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου... Καλή επιτυχία!

Ένας από τους σπουδαιότερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, ο οποίος διεξάγεται από το 1989, πάντα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αρχίζει αύριο 19 Ιουνίου 2021, με εκκίνηση από τη Σκόπελο και με τη συμμετοχή σκαφών από πολλούς ομίλους της Ελλάδας. 


Ο «XXΧΙ Αγώνας Βορείων Σποράδων» με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης (ΙΟΒΑΘ), συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οικοδεσπότες τον Δήμο Σκοπέλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου και την υποστήριξη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου (ΝΑΟΣ) θα αρχίσει το Σάββατο 19 Ιουνίου, στις 10 το πρωί έξω από το λιμάνι Σκοπέλου. 

Η διαδρομή είναι Σκόπελος – Στένη Βάλα (πρώτη πόρτα) συνέχεια Πελέρισα (Φαγκρού) - Στενή Βάλα, με διανυκτέρευση στην Αλόννησο και την Κυριακή Στενή Βάλα –  Σκόπελος με πέρασμα στα Δυο Αδέλφια και τερματισμό στο λιμάνι του νησιού. 

ΑΡΧΕΙΟ

Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών θα γίνουν την Κυριακή το βράδυ στην παραλία μπροστά από το Δημοτικό Καφενείο.

ΑΡΧΕΙΟ

ΑΡΧΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.