Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ερώτηση προς τους 17, κυρίες και κυρίους, που αποτελούν το Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου


Με χιόνια, βροχές καταιγίδες και καύσωνες, 365 μέρες το χρόνο προσφέρει κοινωφελή εργασία το φιλοζωικό σωματείο Straycare Skopelos, φροντίζοντας, ταΐζοντας και περιθάλποντας τα αδέσποτα του νησιού και παρ’ όλα αυτά οι ελάχιστοι εθελοντές που το απαρτίζουν αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από τη δημοτική αρχή.


Εύλογα, λοιπόν η κα Νατάσα Λαμπρόγιαννη θέτει το παρακάτω ερώτημα:

Οι 17 κυρίες και κύριοι που αποτελούν το Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου μπορούν να μου πουν ποιος άλλος φορέας εκτός του φιλοζωικού προσφέρει κοινωφελή εργασία 18ωρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο;

Επειδή όμως απάντηση από εδώ δεν πρόκειται να πάρει θα φροντίσει να υπάρξει μία ακόμα συνάντηση με “αρμόδιους” για να ξαναβάλει τα ζητήματα για τα αδέποτα.


Με την ευκαιρία η κα Λαμπρόγιαννη επισημαίνει ότι όποιος κάτοικος του νησιού θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για τα αδέσποτα να απευθυνθεί στην αρμόδια αντιδήμαρχο κα Φύβγα, όταν δε θέλει να βοηθήσει ένα άρρωστο αδεσποτάκι να απευθυνθεί στους κτηνιάτρους του νησιού.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.