Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σε αποχή οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου “Καισάριος Δαπόντες”


Σε αποχή προχώρησαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Σκοπέλου, ενώ αντιπροσωπεία αυτών παρέδωσε τα αιτήματα στον Δήμο Σκοπέλου, με την σημείωση ότι «όταν πραγματοποιηθούν τα αίτήματα θα λήξει και η αποχή».

Τα αιτήματα των μαθητών και μαθητριών είναι η απολύμανση των αιθουσών, καθώς όπως επισημαίνουν «η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει ξεφύγει» και ένας χώρος για τα διαλείμματα, όπου θα συγκεντρώνονται με ασφάλεια, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για προαυλισμό.

Ακόμα ζητούν χρηματοδότηση για «το νέο σχολείο».

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αρκετοί γονείς σε μεταξύ τους συζητήσεις κάνουν λόγω για ελλειπή καθαριότητα του σχολείου, σε συνθήκες αυξημένου ιικού φορτίου, όπως αυτές που διανύουμε, αλλά επίσημη ανακοίνωση για το θέμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.