Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Σκόπελος | Σκέψεις να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα λόγω χιονιά

ΑΡΧΕΙΟ | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Σκέψεις για να μην λειτουργήσουν τα σχολεία στη Σκόπελο την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι κάνουν λόγω για χιονόπτωση στο νησί και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση μας είπε:

«Ο Δήμος είναι πρετοιμασμένος. Περιμένουμε την ενημέρωση απο την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για τον καιρό και αμέσως θα αποφασίσουμε.»

Τί λέει το υπουργείο

«Εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση», διευκρίνισε την Κυριακή η υπουργός Παιδείας.

Ερωτηθείσα για το τι γίνεται σε περίπτωση κακοκαιρίας σχετικά με τα σχολεία, δήλωσε πως αυτό γίνεται ήδη, για παράδειγμα στη Φλώρινα, όπου υπάρχουν συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σήμερα το μεσημέρι, ανέφερε η κ. Κεραμέως, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη υπό τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου θα εκτιμηθούν τα καιρικά φαινόμενα και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.