Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου | Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία τμημάτων μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με τη σχολή «Κατερίνα Βαλατσού», που εδρεύει στην πόλη του Βόλου και είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού σας ενημερώνει ότι δέχεται συμμετοχές για μαθήματα Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού. Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3, 5 ετών έως 18. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και θα είναι δίωρα. Η κυρία Κατερίνα Βαλατσού είναι διαπιστευμένη καθηγήτρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (R.A.D.) για μαθήματα Κλασικού Μπαλέτου, Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ιωάννα Διαμάντη και δηλώστε συμμετοχή έως την Τρίτη 25/ 01/ 2022 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6980443080, είτε στέλνοντας email στον Σύλλογο pls.skopelos@gmail.com, δηλώνοντας το όνομα του παιδιού, την ηλικία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

«Η Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου (Royal Academy of Dance, R.A.D.) είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Χορού. Με ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων και αξιολογήσεων παρακινεί και επιβραβεύει τους μαθητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων. 

Συμβάλει στην αγάπη και την εξέλιξη της τέχνης του χορού. Στόχος της μέσα από ένα διαβαθμισμένο πρόγραμμα να δίνει την ευκαιρία για πρόοδο, επιτυχία, εκφραστικότητα, μουσικότητα και δημιουργικότητα. 

Με την διαβαθμισμένη χορευτική ύλη που προσφέρει μέσω των διαπιστευμένων καθηγητών της, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το χορό από την ηλικία των τριών ετών με ασφάλεια για το μυϊκό τους σύστημα αλλά και με την αίσθηση ελευθερίας, χαράς και έκφρασης, μέσα από την τέχνη του χορού και τον πολιτισμό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.