Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εκβρασμός πτώματος στην παραλία της Χώρας Σκοπέλου


Πτώμα εξεβράσθη και περισυνελέγη πριν από λίγη ώρα στην παραλία τής Χώρας Σκοπέλου, κάτω από την ταβέρνα «Δημητράκης».


Πιθανόν, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες, να πρόκειται για τον Μοναχό ο οποίος αγνοείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ η βάρκα του είχε βρεθεί λίγές ημέρες αργότερα στην περιοχή του Αγίου Όρους.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος Ακτοφυλακής, για την έρευση της σορού στο λιμάνι της Σκοπέλου
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα το Ά Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “ΑΜΠΕΛΙΚΗ” Δήμου Σκοπέλου, σε μικρή απόσταση από την ακτή.

Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 55 με 60 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης και ήταν ενδεδυμένος με μαύρο μακρύ ένδυμα, μαύρη πλεκτή μπλούζα, μαύρα παπούτσια, μαύρες κάλτσες και καφέ ζώνη.

Η σορός ανασύρθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Ά Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.