Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ο Δήμος Σκοπέλου αρωγός στην προστασία των αδεσποτών από την κακοκαιρία


Λίγη ανθρωπιά χρειάζονται τα αδέσποτα ζώα σε περίπτωση χιονόπτωσης και παγετού, καθώς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες, όπως η χθεσινή και η σημερινή ημέρα, αναζητούν προστασία από τους ανέμους και τα χιόνια και προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ η τροφή που χρειάζονται είναι αυξημένη.


Χθες η κακοκαιρία “Ελπίς” πάγωσε το νησί, η χιονόπτωση σε πολλά σημεία της Σκοπέλου δημιουργούσε προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, αλλά τα εκατοντάδες αδέσποτα ζώα που φροντίζει εθελοντικά το straycare Skopelos έπρεπε να ταϊστούν.

Όπως μας ενημέρωσε η κα Νατάσα Λαμπρόγιαννη, ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης, μαζί με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε χθες το νησί ενδιαφέρθηκε και για τα αδέσποτα, τηλεφωνώντας επανειλημμένα για να ενημερωθεί, αλλά και να συνδράμει όπως μπορεί.

«Ευχαριστώ από καρδιάς το δήμαρχο κ. Περίσση, τον υπάλληλο του Δήμου κ. Γιώργο Μακαρατζή και την κα Εύη Καθηνιώτη για την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση, ώστε να ταιστούν αδεσποτα του νησιού.

Ο δήμαρχος από χθες, με την εκδήλωση της κακοκαιρίας, μέσα σε όλα τα προβλημάτα, έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του και για τα αδέσποτα ζώα...

Συγγχαρητήρια στο δήμαρχο Σκοπέλου και στους υπαλλήλους του Δήμου ΓιώργοΜακαρατζή και Εύη Καθηνιώτη.» καταλήγει η κα Λαμπρόγιαννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετική ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Σκοπέλου θα σταλεί και από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.