Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Εργασίες περαιτέρω βελτίωσης στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου


Ξεκίνησαν στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου, με στόχο την γενικότερη αναβάθμιση και βελτίωση της εικόνας του, επιπλέον εργασίες βελτίωσης και εξωραϊσμού, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απομάκρυνση της προτομής του Συνταγματάρχη Θεόδωρου Μανωλάκη και η τοποθέτησή της σε νέο σημείο κοντά στην οικία του, στον Όσιο Μιχαήλ.


Δεν ταιριάζουν τα πράσινα κολωνάκια που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της προβλήτας, αλλά θα τα θεωρήσουμε «αναγκαίο κακό», αφού ορισμένοι δεν έπαιρναν από λόγια και κοιτάγαν την προσωπική τους βολή σταθμεύοντας μέσα στο παλιό λιμάνι.

Ευχόμαστε το καλοκαίρι που έρχεται το παλιό λιμάνι να είναι ελεύθερο οχημάτων και ο επισκέπτης, αντί για παρκαρισμένες λαμαρίνες να βλέπει και να απολαμβάνει ένα χώρο με θάλασσα, καΐκια, πεζούς και ποδήλατα, με φόντο το υπέροχο σκηνικό του παραδοσιακού Οικισμού.

Είναι βέβαιο ότι σε ένα περιβάλλον χωρίς αυτοκίνητα, με σκηνικό αγαιοπελαγίτικο, οι επισκέπτες αισθάνονται και δρουν καλύτερα, ενώ καταγράφουν, κοινοποιούν και μεταφέρουν με τα κινητά τους τηλέφωνα εικόνες πολιτισμού, διαφήμιση για το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.