Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Άγνωστοι βανδάλισαν το 2ο Νηπιαγωγείο Σκοπέλου (φωτογραφίες)

Ένα μεγάλο αλλά και σημαντικό μέρος του υλικού του σχολείου βρέθηκε κατεστραμμένο

Άγνωστοι εισέβαλαν τη νύχτα και προκάλεσαν καταστροφές σε μεγάλο αλλά και σημαντικό μέρος του υλικού του σχολείου το οποίο βρέθηκε κατεστραμμένο και πεταμένο στους χώρους του σχολείου (χρώματα ζωγραφικής στους τοίχους και στα χαλιά, μελάνια εκτυπωτή ριγμένα στο γραφείο διδασκόντων, πεταμένα παιχνίδια, βιβλία και υλικά χειροτεχνίας).


Ειδοποιήθηκαν ο Δήμος Σκοπέλου και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τη συνδρομή των οποίων γίνεται ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το Νηπιαγωγείο να λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 10/1.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

«Χθες Σάββατο 8/1 ήρθαμε αντιμέτωποι μ' ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός αφού πληροφορηθήκαμε απο την καθαρίστρια του 2ου Νηπιαγωγείου ότι ο χώρος του σχολείου είχε βανδαλιστεί από αγνώστους, οι οποίοι εισήλθαν στο κτήριο απο το παράθυρο της μιας αίθουσας.

Ένα μεγάλο αλλά και σημαντικό μέρος του υλικού του σχολείου βρέθηκε κατεστραμμένο και πεταμένο (χρώματα ζωγραφικής στους τοίχους και στα χαλιά, μελάνια εκτυπωτή ριγμένα στο γραφείο διδασκόντων, πεταμένα παιχνίδια, βιβλία και υλικά χειροτεχνίας).

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία προσήλθε στο Νηπιαγωγείο για έρευνα και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Με το παρόν κείμενο θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη αλλά και τον έντονο προβληματισμό μας για αυτό που συνέβη.

Ο χώρος του σχολείου είναι για μας ιδιαίτερα σημαντικός αλλά και ιερός, ένας χώρος που αγαπάμε και προσέχουμε, φροντίζοντας τον καθημερινά αλλά και προσπαθώντας όλα αυτά τα χρόνια να τον κάνουμε καλύτερο για όλα τα παιδιά που φοιτούν σε αυτόν.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε στο μέλλον να μην ξαναέρθουμε αντιμέτωποι με παρόμοια γεγονότα, αλλά και το συγκεκριμένο συμβάν να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για όλες τις οικογένειες του τόπου μας, αφού τέτοιες πράξεις πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή αλλά και να καταδικάζονται απ' όλους.

Τέλος θα θελαμε να ενημερώσουμε ότι ειδοποιήθηκαν ο Δήμος Σκοπέλου και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη συνδρομή των οποίων γίνεται ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το Νηπιαγωγείο να λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 10/1.

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου

Διαμάντη Ιωάννα

Πάχη Χαρίκλεια

Πέγιου Ολυμπία»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.