Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Σκόπελος, όλοι μαζί: το νησί μας ταξιδεύει μόνο του, η εμπειρία κάνει κούρα για το καλοκαίρι!


Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες,

Επικοινωνούμε μαζί σας και πάλι διότι, παρόλο που με την ανάδυση και την επικράτηση της μετάλλαξης "Ο", η χώρα πνίγεται για άλλη μία φορά από την πανδημία, εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την Δημοτική Αρχή και την Πολιτική Προστασία, να τελούν σε πλήρη απουσία, ακόμα και από τις καθιερωμένες οδηγίες - διαταγές προς "ναυτιλλομένους", με τις οποίες συνήθιζαν μέχρι τώρα να προσπαθούν να καλύψουν την εγκληματική τους ανεπάρκεια.

Σε αντίθεση με άλλους, ακόμη και γειτονικούς μας, Δήμους (παραθέτουμε σχετικό link) που έχουν ήδη φροντίσει να παρέχουν στους δημότες τους, μέσω των κινητών μονάδων ΕΟΔΥ δωρεάν τεστ, ο δικός μας Δήμος τα περιμένει όλα από το γνωστό, σε όλους μας, υποστελεχωμένο  Κέντρο Υγείας. 

Ειδικά αυτή την περίοδο όπου η επιστροφή υπάλληλων και εκπαιδευτικών από τις εορταστικές τους διακοπές στο νησί μας, αποτελεί βασικό λόγο υγειονομικής τους ενίσχυσης και ασφάλειας, η Δημοτική αρχή ποιεί την νήσσαν. 

Εξακολουθεί να μην δίνει καμία ενημέρωση στους δημότες για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας και λειτουργεί μόνο με φήμες και πρακτικές μεθόδευσης.

Ρωτάμε λοιπόν:

1. Ποιο είναι το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής και της Πολιτικής Προστασίας για τα μαζικά τεστ που θα ανακύψουν με το άνοιγμα των σχολείων;

2. Ποιο είναι τελικά το τοπικό σχέδιο υγειονομικής δράσης - προστασίας;

3. Ποιες είναι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την παρούσα δημοτική αρχή προκειμένου να υπάρξει ετοιμότητα στην εμφάνιση κρουσμάτων;

Εξακολουθούμε μέχρι και σήμερα να μην έχουμε καμία ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το αν έχουν γίνει ενέργειες και  τι είδους ενέργειες έχουν γίνει για:

Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα όλο αυτό το διάστημα

Να εξοικονομηθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας και υγιεινής όλο αυτό το διάστημα

Να  εξοικονομηθούν δωρεάν Test για όλους τους δημότες μας όλο αυτό το διάστημα

Να απαιτηθεί από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σταθερή παρουσία στο νησί και να εξασφαλισθεί  η απαραίτητη ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων στο νησί 

Φίλες και φίλοι το νησί μας ταξιδεύει μόνο του, η εμπειρία κάνει κούρα για το καλοκαίρι!

Καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλους.

Δημοτική Παράταξη

ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ | οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δημήτριος Κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 

Ρηγίνος Β. ΠΑΤΣΗΣ

Κωνσταντίνος Π. ΛΕΜΟΝΗΣ

Ηλίας Α. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Ευάγγελος Γ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.