Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Έφυγε από τη ζωή ο Σκοπελίτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Γεώργιος Μωραΐτης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΓ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ (1944-2022)
Στις 17 Ιανουαρίου 2022, στο Στρασβούργο της Γαλλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή ο Σκοπελίτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου Γεώργιος Μωραΐτης, πρωτότοκος γιος του αείμνηστου φιλόλογου Καθηγητή Μαργαρίτη Μωραΐτη.  

Ο Γιώργος Μωραΐτης σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Στρασβούργο, όπου πραγματοποίησε αξιόλογο ερευνητικό και επιστημονικό έργο και εκλέχτηκε Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Εκτός από το δικό του Πανεπιστήμιο πρόσφερε τις πολύτιμες διδακτικές και ερευνητικές του υπηρεσίες σε Πανεπιστήμια της πρώην Γαλλικής επικράτειας, όπως η Μαδαγασκάρη, η Μπουρκίνα Φάσο και το Μαρόκο. 

Ο Γιώργος υπήρξε ένας σεμνός, ευγενής και αξιαγάπητος άνθρωπος, υπόδειγμα καλού οικογενειάρχη. Υπεραγαπούσε τη πατρίδα του τη Σκόπελο, την οποία επισκεπτόταν συχνά τα καλοκαίρια με τη σύζυγο του Νοέλ και τις δυο κόρες του Φαίη (Φεβρωνία) και Φανή. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε Γιώργο!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.