Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εκθετήριο και εργασίες συντήρησης στην Ιερά Μονή Αγίου Ρηγίνου [φωτογραφίες]


Τα μανίκια έχει σηκώσει η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, πραγματοποιώντας απαραίτητες εργασίες συντήρησης στη Μονή του Αγίου Ρηγίνου, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζει και ένα εκθετήριο, αμέσως μετά την είσοδο στον προαύλιο χώρό, όπου θα εκτίθενται και θα πωλούνται εκκλησιαστικά ενθύμια και άλλα τοπικά προϊόντα, τα δε έσοδα από τις πωλήσεις μαζί με τις οικονομικές ενισχύσεις των πιστών, θα διατίθενται για την περαιτέρω αγιογράφηση της Μονής και τις συντηρήσεις, με μελλοντικό σκοπό να συγκεντρωθεί κάποτε το αρκετά υψηλό ποσόν που απαιτείται για την επισκευή της στέγης.

Την επόμενη εβδομάδα οι αγιογράφοι θα έρθουν στη Σκόπελο για να συνεχίσουν το 4ο στάδιο της αγιογράφησης της Μονής.


Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά:

• όλους όσους συνέδραμαν στην Αγιογράφηση της Ιεράς Μονής του Πολιούχου και Προστάτου του νησιού μας Αγίου Ρηγίνου, προσφέροντας από το υστέρημά τους και όσους θα προσφέρουν στο μέλλον για την ολοκλήρωσή της.

• τους επαγγελματίες του νησιού οι οποίοι προσφέρουν υλικά για τη συντήρηση της Μονής

• τους Σκοπελίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ το νησί τους και τον Άγιο Προστάτη τους και συνδράμουν για τις ανάγκες της Μονής.

Ευχόμαστε η χάρις του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Ρηγίνου να τους χαρίζει υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Δήμου Σκόπελου














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.