Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Βαγγέλης Καραμήντζας | 'Ενας εξαιρετικός κιθαρίστας και τραγουδιστής, μα πάνω απ' όλα άνθρωπος

Ο Αντιπύραρχος Βαγγέλης Καραμήντζας, προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, πρωτοήρθε στη Σκόπελο το 1990 και μαγεύτηκε. Δεν ήταν μόνο η φύση που τον μάγεψε αλλά και η μουσική δραστηριότητα που υπήρχε στο νησί και οι τόσες πολλές μπάντες που υπήρχαν και έπαιζαν λαϊκή μουσική. 

Κατάλαβε πως υπήρχε κάτι στο μέρος αυτό, όπως μας λέει, μια συνέχεια στο χρόνο και συναντούσε ανθρώπους που μπορεί να μην ήταν επαγγελματίες μουσικοί, αλλά όταν έπαιζαν έβγαζαν όλο τους τον εαυτό και το πάθος που είχαν και κατέληξε πως αυτό που κάνει τους Σκοπελίτες μουσικούς να ξεχωρίζουν είναι το ιδιαίτερο χρώμα της μουσικής τους. 

Αυτά κέρδισαν τον Βαγγέλη, όντας και αυτός μουσικός, εξαιρετικός κιθαρίστας και τραγουδιστής. 

Στην ταινία θα μας μιλήσει για τη μουσική και τη ζωή στο νησί και για τη δύσκολη δουλειά του πυροσβέστη, ειδικά σε ένα καταπράσινο μέρος όπως η Σκόπελος που τα πεύκα ακουμπάνε τη θάλασσα.

Έπεται συνέχεια...

Δείτε το τρέιλερ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=nGJltOC4uJE&t=4s

Υποστηρίξτε μας εδώ https://www.paypal.com/donate/...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.