Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Από Παρασκευή 14 Ιανουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες χιονόστρωσης των πιστών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο, προκειμένου από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτης, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby). 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. 

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.