Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Νέο Κλήμα | ...με δύο αντιδήμαρχους και αρκετά προβλήματα


Σε απόγνωση βρίσκονται επιχειρηματίες και κάτοικοι του χωριού Νέο Κλήμα. Σήμερα 20/7/2021 και το χωριό δείχνει σε πλήρη εγκατάλειψη. Δύο αντιδημάρχους έχει το χωριό και τα προβλήματα αντί να λύνονται, καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Οι κάδοι των σκουπιδιών ξεχειλίζουν και η δυσοσμία είναι ανυπόφορη και μην μας πείτε ότι φταίνε τα καλαμάρια κύριοι! 


Οι κάδοι έχουν να πλυθούν πάνω απο 1 χρόνο και αδειάζουν κάθε τρεις ημέρες.

Στους κοινόχρηστους χώρους τα χόρτα δεν έχουν κοπεί, ενώ υπάρχουν διάφορα σκουπίδια μαζεμένα σε σορούς, στους δημοτικού χώρους. 


Στο λιμάνι και συγκεκριμένα κάτω από την εκκλησία υπάρχει διαρροή νερού εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει πρασινίσει η περιοχή...

...ένα λάστιχο φορτηγού είναι παρατημένο στο λιμάνι του Έληος 5 μέρες τώρα!


Ο χώρος του Βιολογικού Καθαρισμού είναι σε πλήρη εγκατάλειψη και τείνει να πάρει την παλιά του μορφή ως χώρος "ΧΑΔΑ". Τα χόρτα δεν έχουν κοπεί και στο σημείο που υπήρχε το χώμα για την επικάλυψη του ΧΥΤΑ Σκοπέλου τώρα έχουν μεταφερθεί φύκια, πέτρες από την παραλία, μπάζα οικοδομών και σκουπίδια.


Στους αγροτικούς δρόμους δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για καθαρισμό από τα χόρτα.

Ο χώρος του γηπέδου ποδοσφαίρου είναι γεμάτος χόρτα και υπάρχει ένα ελεύθερο μουλάρι που βρίσκει τροφή..!

Γράφει ΕΝΑΣ κάτοικος και επιχειρηματίας















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.