Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου μένει χωρίς γιατρούς! Να σημάνει συναγερμός!

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Η Κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των παλιότερων, προσθέτει μια ακόμη σελίδα στο βιβλίο των εγκληματικών ευθυνών της στην αντιμετώπιση της πανδημίας και της μη ενίσχυσης ακόμη και αυτού του σμπαραλιασμένου δημόσιου συστήματος Υγείας!

Σε ρόλο «θεατή» η δημοτική αρχή Περίσση, που τάχα δεν γνωρίζει αλλά πανηγυρίζει για την… αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους βουλευτές της, τη νεοδημοκρατική Αρχή της Περιφέρειας και την 5η ΥΠΕ ξεπλένοντας τις τεράστιες ευθύνες τους!

Ωθεί, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, σε παραίτηση και μετάθεση δύο αξιόλογους επιστήμονες γιατρούς Γενικής Ιατρικής, που έχαιραν εκτίμησης και αναγνώρισης για την προσφορά τους, βυθίζοντας το Κέντρο Υγείας του νησιού μας στο μαρασμό και την απαξίωση!

Εκθέτει σε ανυπολόγιστους κινδύνους την υγεία και την ασφάλεια του Σκοπελίτικου λαού και των επισκεπτών μας, την ώρα που βρισκόμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας!

Αντί να ενισχύσει τη δύναμή του με μόνιμο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και να αποκαταστήσει άμεσα τις κτιριακές του υποδομές, ώστε να υπάρξουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας για εργαζόμενους και ασθενείς, διαλύει ό,τι είχε απομείνει!

Διαπιστώνει  δια των περιφερόμενων θιάσων των βουλευτών της (μαζί με τα κροκοδείλια δάκρυα των συναδέλφων τους του ΣΥΡΙΖΑ), ότι όλα βαίνουν καλώς (εναντίον μας)!

Σε ρόλο «θεατή» η δημοτική αρχή Περίσση, που τάχα δεν γνωρίζει αλλά πανηγυρίζει για την… αγαστή συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους βουλευτές της, τη νεοδημοκρατική Αρχή της  Περιφέρειας και  την 5η ΥΠΕ ξεπλένοντας τις τεράστιες ευθύνες τους!

Ο Σκοπελίτικος λαός χόρτασε ψέματα και φωτογραφίες με λεζάντες…

Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς του νησιού να ξεσηκωθούν! Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό!


ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ:

-ΑΜΕΣΗ ένταξη των γιατρών Γενικής Ιατρικής υπό μετακίνηση και επί θητεία στο οργανόγραμμα του Κ.Υ., μονιμοποίηση του συμβασιούχου καρδιολόγου.

-ΤΩΡΑ ενίσχυση σε γιατρούς, για να ανταποκριθεί το Κ.Υ. στις αυξημένες ανάγκες ντόπιων και χιλιάδων επισκεπτών με κάλυψη όλων των εφημεριών και του εμβολιαστικού προγράμματος 

-Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών συμβασιούχων νοσηλευτών, εμφανιστών ακτινογραφιών, παρασκευαστών, διοικητικών και καθαριότητας. 

-Να σταματήσει ο εμπαιγμός και να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες επισκευαστικές εργασίες σε κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό με κρατική χρηματοδότηση 


Σκόπελος, 26/7/2021

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ                  

ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.