Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Αλόννησος | Αναγκαστική διάθεση στο Δημόσιο ξενοδοχειακού καταλύματος covid

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει από σήμερα 29-7-2021 απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας για την αναγκαστική διάθεση στο Δημόσιο ξενοδοχειακού καταλύματος στην Αλόννησο για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής διαμονής φυσικών προσώπων, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, για το χρονικό διάστημα από 29.7.2021 έως και 30.9.2021.

Το ανωτέρω τουριστικό κατάλυμα διατίθεται αναγκαστικά στο Δημόσιο προς τον σκοπό της κάλυψης αναγκών δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα της προσωρινής στέγασης και των παρεπόμενων αναγκών σίτισης και καθαριότητας φυσικών προσώπων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η αξία της αποζημίωσης του τουριστικού καταλύματος υπολογίζεται ανά δωμάτιο και διαμορφώνεται σε εξήντα ευρώ/ημέρα όταν γίνεται χρήση των δωματίων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους σίτισης και του ΦΠΑ, και δεκαπέντε ευρώ/ημέρα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ όταν τα δωμάτια είναι κενά. 

Το ανωτέρω τουριστικό κατάλυμα δεσμεύεται αποκλειστικά για τη φιλοξενία κρουσμάτων του κορωνοϊού COVID-19 και ατόμων που φροντίζουν ή συνοδεύουν τα άτομα αυτά. Αναφορικά με τη σίτιση των διαμενόντων πρέπει να τηρούνται τα οριζόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για κάθε επιχείρηση που συνεργάζεται με το κατάλυμα και τα γεύματα να διανέμονται αποκλειστικά από το προσωπικό του καταλύματος στους διαμένοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.