Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όσους συνέδραμαν για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ρεμπέτικου

Να είμαστε όλοι καλά ώστε να ανταμώσουμε του χρόνου σε ένα νέο ρεμπέτικο ταξίδι


Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Σκοπέλου για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου. Επίσης τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Κώστα Καλαφάτη. Όλους τους καλλιτέχνες και οργανοποιούς που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ. Τον κ. Κώστα Πατσή με το επιτελείο του που ασχολήθηκε με τον ήχο και το φως.

Τους κ. Γιώργο Κορέντη και κ. Μανώλη  Πασχάλη για κατασκευή και στήσιμο της σκηνής του Φεστιβάλ. Την εφημερίδα Βόρειες Σποράδες, η οποία κάλυψε δημοσιογραφικά το Φεστιβάλ, όπως και όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας. Όλους τους εθελοντές και μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι πρόσφεραν τη βοήθεια τους για τη διοργάνωση αυτή. Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρίες ΑΝΕΣ και HELLENIC SEA WAYS για την προσφορά των εισιτηρίων για την μετακίνηση των συμμετεχόντων. Τις εταιρίες ΤΟΚΑΛΗΣ και ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. Ε. για την προσφορά των ποτών και νερών. Τα ξενοδοχεία Απέριττον, Αίολος, Denis, Dionyssos, Delsol, Ιωνία, Skopelos Village, Sun καθώς και την εταιρεία Spyrou Skopelos Experience. 

Να είμαστε όλοι καλά ώστε να ανταμώσουμε του χρόνου σε ένα νέο ρεμπέτικο ταξίδι.

Το ΔΣ του ΠΛΛΣΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.