Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Το 5ο dan για τον προπονητή πολεμικών τεχνών Κώστα Καλαντζή | Απονομές πτυχίων μαύρης ζώνης σε μαθητές του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου


Γιαλαμάς και Καλαντζής
ΑΡΧΕΙΟ 2012
Σε μια μικρή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουλίου στο κλειστο Γυμναστήριο Σκοπέλου έγιναν οι απονομές των πτυχίων μαύρων ζωνών 1 dan στους αθλητές του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Σκοπέλου, τους οποίους προπονεί ένας από τους, κατά γενική ομολογία, καλύτερους προπονητές πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, ο Κώστας Καλαντζής (5 dan).

Οι αθλητές - κάτοχοι μαύρης ζώνης οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις τον περασμένο Ιούλιο και πήραν τα πτυχία τους από τον GM Παναγιώτη Γιαλαμά είναι οι:

Αλεξάνδρα Καβούρη, Απόστολος Θλιβερός, Κωνσταντίνα Χλιβερού, Μαρία Καφαντάρη.

Αλλά τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού ο insructor Κώστας Καλαντζής παρουσία του Grand Master 9th DAN Παναγιώτη Γιαλαμά έδωσε επιτυχείς εξετάσεις για το 5ο dan!


2021

2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.