Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μερές Ρεμπετικού στη Σκόπελο | Τρίτη Ημέρα με ελεύθερη είσοδο


Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ "Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελου", ενώ παράλληλα τρέχει η έκθεση οργανοποιών στον Ορφέα και τα σεμινάρια με τους Μανώλη Πάππο (μπουζούκι) και Dasho Kurti (ακορντεόν)
.

Dasho Kurti (ακορντεόν)
Σήμερα, 15 Ιουλίου, στις 20:30, στη μουσική σκηνή στην Παναγίτσα του Πύργου θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι Βαγγέλης Κοχύλης, Χρήστος Κοσμάς, Κώστας Καλαφάτης, Μπάνταλαϊκά, "Εν χορδαίς και οργάνοις" του Αρίστου Βαμβακούση από την Σύρο, Εβελίνα Αγγέλου..

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να μείνουμε δυνατοί και υγιείς και να παραμείνει το νησί μας safe covid προορισμός, ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ “Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο | 2021” από την Τρίτη 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.

Παρακαλούνται οι επισκέπες να χρησιμοποιούν μάσκες για την επίσκεψή τους στην έκθεση των οργανοποιών στην αίθουσα του "Ορφέα", ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων και η αποφυγή συνωστισμού, ενώ δεν επιτρέπονται οι όρθιοι θεατές.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

* Οι φωτογραφίες από την 2η ημέρα του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.