Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Στον Άγιο Ρηγινάκη κρατάει χρόνια αυτή η "κολώνια"!


Διαμαρτυρίες δέχθηκε η εφημερίδα, για άλλη μια φορά, από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής Άγιος Ρηγινάκης για «ανυπόφορη μπόχα». Οι κάτοικοι που έχουν σπίτια μάς λένε ότι την νύχτα δεν μπορούν να κοιμηθούν με ανοιχτά παράθυρα από την δυσάρεστη μυρωδιά, οι καταστηματάρχες βλέπουν να χάνουν πελάτες για τον ίδιο λόγο σε μια δύσκολη τουριστική περίοδο, ενώ κάποιοι σκέφτονται να ζητήσουν "διαφυγόντα κέρδη" από τους υπεύθυνους, που τόσα χρόνια δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λύση δεν πρόκειται να βρεθεί ούτε αυτό το καλοκαίρι «αφού φέραμε επιστήμονες και ειδικούς και δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα..!»

Η εφημερίδα έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις για το θέμα, αλλά τα αυτιά των κατά καιρούς δημάρχων και προέδρων δεν ίδρωσαν· ίσως γιατί δεν έχουν σπίτι - κατάστημα εκεί. Διαβάστε παρακάτω δυό σχετικές αναρτήσεις πριν 10 και πριν 7 χρόνια:

29/5/2011 [εφημερίδα Σποράδες - 10 χρόνια πριν]

Η δυσωδία σκεπάζει την ευωδία από το αγιόκλημα...

«...ο βιολογικός στον Άγιο Ρηγινάκη βρωμοκοπάει... κάντε κάτι γι΄αυτό...» μας είπαν χθες βράδυ που βρεθήκαμε εκεί. Πράγματι, η οσμή ήταν έντονη και ανάλογα με το αεράκι της στιγμής την αισθανόσουν από μακριά. Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό και έχουν ενοχληθεί γι΄αυτό από τους περίοικους, ο πρώην και ο νυν δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και ο διευθυντής αυτής.

Θυμάμαι μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής στο Δημαρχείο, την εποχή που έκτιζαν το σταθμό, όπου ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ παρουσία τού τότε Δημάρχου, είχε διαβεβαιώσει τους συγκεντρωθέντες ότι όλα θα λειτουργούν κανονικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα μυρωδιάς...

«Η οσμή είναι τόσο έντονη κάποια βράδια, που σκεπάζει την ευωδιά από το αγιόκλημα... Δεν μπορούμε να μείνουμε με τα παράθυρα ανοιχτά...» έλεγε κυρία που έχει σπίτι δίπλα.

6/7/2014 [εφημερίδα Σποράδες - 7 χρόνια πριν]

Ανυπόφορη μπόχα στον Άγιο Ρηγινάκη

Ένα από τα σημεία αναφοράς της Σκοπέλου, η τοποθεσία Άγιος Ρηγινάκης βρομούσε και έζεχνε χθες βράδυ λόγω "βιολογικού" και ένα πέρασμα και μόνο από εκεί ήταν δοκιμασία. Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να μείνουν με ανοικτά παράθυρα, ενώ όσοι δεν ήξεραν απορούσαν…

Το πρόβλημα είναι γνωστό και άλυτο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν ενοχληθεί γι΄αυτό από τους περίοικους, ο πρώην και ο νυν δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και ο διευθυντής αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.