Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

"Ανεσις" | παραδοσιακές ανεξάρτητες κατοικίες με θέα τον οικισμό Σκοπέλου και την θάλασσα (φωτογραφίες)


Σε μία πανέμορφη περιοχή της Σκοπέλου, ακριβώς απέναντι από τον παραδοσιακό οικισμό και σε απόσταση 650μ περίπου από το λιμάνι βρίσκονται τα 2 νεόκτιστα σπίτια "ΑΝΕΣΙΣ". Πρόκειται για 2 σπίτια τα οποία είναι κτισμένα με αγάπη και μεράκι και με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν την αίσθηση ότι παραθερίζετε στο δικό σας εξοχικό.



Τα αυτοκίνητα σας θα τα αφήνετε με ασφάλεια στο χώρο πίσω από τα σπίτια (εντός του οικοπέδου) δίχως να έχετε το άγχος να βρείτε θέση για πάρκινγκ την υψηλή περιοδο.

Ετσι και αλλιώς στη χώρα που απέχει μόλις 7 λεπτά με τα πόδια, θα μπορείτε να κατεβαίνετε από τον πολύ όμορφο παραλιακό δρόμο της Σκοπέλου θαυμάζοντας τον οικισμό και τη θάλασσα που θα σας συντροφεύει στο σύντομο αυτό περίπατο.

Το ένα από τα δύο σπίτια στο καθιστικό έχει και τζάκι.


Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-4 άτομα, καθώς στο καθιστικό οι πολυθρόνες μετατρέπονται σε άνετα κρεβάτια.

Ο γύρω χώρος είναι πολύ μεγάλος, περιφραγμένος, με πολλά λουλούδια, ήσυχος και έχει ομπρέλες και τραπεζάκια όπου μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε το τοπίο.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

Ψυγείο

Κλιματισμός

Ζεστό Νερό όλο το 24ωρο

Ατομικό μπάνιο

ΔΩΡΕΑΝ Ασύρματο Wi-fi

Επικοινωνία: 2424023331 - 6945270277

balalas.skopelostravel@gmail.com

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.