Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου για λεωφορεία και ναυαγοσώστες


Τη στιγμή που όλο το νησί δίνει τη μάχη της επιβίωσης για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται από μία ακόμη δύσκολη τουριστική σεζόν και για να προστατευτεί από την πανδημία και τα αποτελέσματά της, την ίδια ακριβώς στιγμή δεκάδες τουρίστες και εργαζόμενοι σε κάθε στάση του λεωφορείου περιμένουν μέσα στο λιοπύρι ,σε καιρό πανδημίας, να χρησιμοποιήσουν την συγκοινωνία, επειδή τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας μένουν καθηλωμένα.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η έλλειψη ναυαγοσωστών στις παραλίες. Θεωρούμε δευτερεύουσας, αλλά όχι αμελητέας σημασίας, τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα σχόλια των τουριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τα πρόστιμα του λιμεναρχείου, την στιγμή που υπάρχει καθημερινά ο κίνδυνος να χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή.

Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή κόπτεται για τον τουρισμό …

Η δημοτική αρχή για να αποφύγει τις ευθύνες της αξιοποιεί κάθε αντιδημοκρατικό εργαλείο που της δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ με πρόσχημα την πανδημία, για να “φιμώσει” κάθε αντίθετη σε αυτή φωνή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία “συνεδρίαση” του Δημοτικού Συμβουλίου με τη μέθοδο της “δια περιφοράς”, την οποία ο εκπρόσωπός μας κατήγγειλε και απείχε, ενώ την ίδια στιγμή διοργανώνονται εκδηλώσεις για να προωθηθεί η κυβερνητική πολιτική τοπικά, όπου δεν τηρούνται ούτε τα μέτρα ασφάλειας, ούτε οι αποστάσεις. Άλλωστε πως θα βγει μία ακόμα καλή φωτογραφία…

Να παρθούν τώρα όλα τα μέτρα για να ξεκινήσει η δημοτική συγκοινωνία.

Μόνη εφικτή και ρεαλιστική λύση προς όφελος μόνιμων κατοίκων, εργαζόμενων και τουριστών είναι ο ενιαίος κρατικός φορέας συγκοινωνίας, με μόνιμο προσωπικό με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου

Σκιάθος  10-7-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.