Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Βόρειες Σποράδες | Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021


Σε συνέχεια του Έκτακτου Σ.Ο.Π.Π. το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το οποίο και  επικαιροποιούμε και σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 με Δείκτη Κατηγορίας Κινδύνου 4 (ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ) για τα νησιά των Βορείων Σποράδων της  ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων αποφασίζουμε:

Τη προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας των νησιών  των Β. Σποράδων της  ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων  για αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι στο βαθμό 4 και θεωρείται  ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης  κινδύνου πυρκαγιάς  που εξέδωσε η Γ.Γ.Π.Π.

Η Αντιπεριφερειάρχης

Δωροθέα Κολυνδρίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.