Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Πρόεδρε μήπως πρέπει να αφαιρεθούν οι απαγορευτικές πινακίδες μέχρι να…


Απόφαση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση και την απαγόρευση στάθμευσης στην παραλιακή οδό της Χώρας Σκοπέλου από την είσοδο του λιμανιού μέχρι και την Παναγίτσα του Πύργου, έλαβε την Παρασκευή 2 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΔΛΤΣ διαβάζουμε:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, από την Παρασκευή 02/07/2021 αποφάσισε την απαγόρευση καθ’ όλο το 24ωρο της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, σε όλο το μήκος του παραλιακού δρόμου, στο παλιό λιμάνι, καθώς και στην πλατεία της Παναγίτσας του Πύργου.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση και συνεργασία σας. »


Από τότε πέρασαν 4 ημέρες και η απόφαση δεν μπορεί να εκτελεστεί για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα τα σταθμευμένα να βρίσκονται 24 ώρες στην παραλιακή, το μεσημέρι 12:00 με 15:00 να μην κλείνει ο δρόμος για τα οχήματα όπως αναφέρεται στην απόφαση και στις πινακίδες στην είσοδο του λιμανιού και στα “Κύματα” και να δημιουργείται ένα μπάχαλο, αφού ο νέος δρόμος με την πλακόστρωση εξαφάνισε τα πεζοδρόμια και τα έκανε θέσεις parking!

Μία πρόταση 

Αγαπητέ Πρόεδρε Άγγελε Ξηντάρη μέχρι να βρεθεί τρόπος να εκτελεστεί η απόφαση του ΔΛΤΣ -αν είναι νόμιμη- ας αφαιρεθούν οι απογορευτικές πινακίδες ή -έστω- ας καλυφθούν με ένα σεντόνι, γιατί γινόμαστε ρεζίλι στους επισκέπτες.

…και μία ερώτηση

Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα σε κάποια συνεδρίασή του και ποια είναι η γνώμη του;




ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.