Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

StrayCare Skopelos | 1η έκθεση παραδοσιακών και χειροποίητων προϊόντων


Το φιλοζωικό σωματείο StrayCare Skopelos, μετά την με αριθμ. 92/2021 ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Σκοπέλου, διοργανώνει από τις 23/7/2021 έως και  5/8/2021 την 1η  έκθεση παραδοσιακών και χειροποίητων προϊόντων επί της κεντρικής πλατείας ανάμεσα από το Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου και την καφετέρια «Barramares».

Στην έκθεση θα υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη, τη Μεσσηνία, το Κιλκίς, την Αίγινα, τη Λάρισα, την Αρκαδία και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θα παρευρεθούν εξαιρετικοί δημιουργοί / καλλιτέχνες από την Αθήνα, οι οποίοι θα εκθέσουν τα αντικείμενά τους.

Στο χώρο της έκθεσης θα φιλοξενηθεί ένα καταπληκτικό VAN αντίκα το οποίο όλοι αξίζει να θαυμάσουμε.

Έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στο StrayCare Skopelos και θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για στειρώσεις των δεσποζόμενων θηλυκών σκύλων των συμπολιτών μας, οι οποίοι αποδεδειγμένα  αδυνατούν να καλύψουν οικονομικά τη στείρωση των κατοικίδιων τους.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι:

Τα αδέσποτα ζώα κατά 80% προέρχονται από ανεπιθύμητες γέννες δεσποζόμενων ζώων. Το StrayCare περιθάλπει ήδη πάρα πολλά αδέσποτα ζώα και αδυνατεί να αναλάβει άλλα.

Όποιος επιθυμεί να στειρώσει το ζώο του αλλά αδυνατεί οικονομικά, παρακαλούμε να επικοινωνήσει είτε με το Δήμο Σκοπέλου στο τηλέφωνο 2424350101, είτε με το φιλοζωικό σωματείο StrayCare στο τηλέφωνο: 6949521442. 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της StrayCare Skopelos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.