Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Διαμαρτυρία του κ. Ν. Βαφίνη για την απουσία εκπροσώπου από το Λουτράκι και την Γλώσσα στην Λιμενική Επιτροπή Σκοπέλου

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου και προ ημερησίας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος της «Δημοτικής Υπέρβασης» και πρώην αντιδήμαρχος κ. Νίκος Βαφίνης, ζήτησε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε έντονα για «την απαράδεκτη και για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια, απουσία εκπροσώπου από το Λουτράκι και τη Γλώσσα, στη σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής Σκοπέλου.»
Ο κ. Βαφίνης ζήτησε από τους αιρετούς της Γλώσσας και του Έλιους να τοποθετηθούν πάνω στο «θέμα που καίει» και να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους τις οποίες «να τις στείλουν πεσκέσι» στην κα Γερακούδη...

11 σχόλια:

  1. Ο κ. Βαφίνης πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει με ποιους είναι. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ευγνώμων στην "κα Γερακούρη" (καλά, να μην ξέρει ούτε το όνομά της;;;;;;)αφού τελικά διάλεξε τον υποψήφιο που είχε προτείνει η δική του παράταξη και που κι εκείνος με τη σειρά του τόσο τον είχε βοηθήσει. Για πεσκέσι αν θέλει μπορεί να της στείλει καμιά ψαρούκλα και να τις αφήσει τις παραιτήσεις μετά από τόσο αγώνα που έκανε για να εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος καίγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βαφίνη εσείς δεν προτείνατε τον κ.Μελαχροινάκη? Τώρα γιατί σας έπιασε πρεμούρα? προς τι αυτή η κυκλοθυμικότητα? Εμείς πάντως βλέπουμε πολύ σύχνα τον κ. Μελαχροινάκη στο Λουτράκι με την κα. Ελισάβετ και με τον Δήμαρχο και έχουν καλή συνεργασία.Μήπως έχετε κανένα αίτημα και δεν σας το κάνουν, ας πούμε να φτιάξετε κανένα συντριβάνι ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μια έχουμε τον κ. Βαφίνη που φωνάζει αναγκάζοντας τον κ. Πρόεδρο να το αποβάλλει από την αίθουσα, και από την άλλη έχουμε την πτέρυγα των συμβούλων που τηρούν "σιγή ιχθύος", μέχρι στιγμή δεν έχουμε ακούσει καθόλου τη φωνή τους.
    Και μάλλον δεν πρόκειται να την ακούσουμε, ο ρόλος τους θα είναι πάντα διακοσμητικός. Φαντάζομαι πόσο περήφανοι θα είναι αυτοί που τους ψήφισαν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κ. ΒΑΦΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΛΕΓΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ.ΒΑΦΙΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με το ..."εδώ ο κόσμος καίγεται...".....!!!
    Τι νομίζει πια ο κ Βαφίνης...ας σταματήσει πλέον αυτό το αδικαιολόγητο κόμπλεξ κατωτερότητας που πηγάζει από τον ίδιο και την άλλη πλευρά του νησιού...!
    Πρώτα λεγατε ότι η Γλώσσα είναι ξεχασμένη...τώρα που βγήκε Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος απ'τη Γλώσσα...πάλι την ίδια καραμέλα μασάτε....ΕΛΕΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πηγή των λεγομένων και της συμπεριφοράς του Κου Βαφίνη , πήγαζε , πηγάζει και θα πηγάζει , πάντοτε απ΄ την καθημερινότητα και τα δρώμενα που εξελίσσονται ανά πάσα ώρα και στιγμή στο νησί μας. Όταν απολαμβάνεις την καρέκλα και μόνο , δίχως να μπορείς να τρέξεις μαζί και μπροστά απ΄ τις εξελίξεις , αυτά παθαίνεις. Χάνεσαι , εθελοτυφλείς , σε διέπει έπαρση και εγωισμός. Αλαζόνες χαρακτηρίζανε κάποιοι τους προηγούμενους , αλλά στα μούτρα μας καταφέραμε και έχουμε χειρότερους απ΄ αυτούς! Μεγάλο το ΄΄ναυάγιο΄΄ . Διασωθέντες ίσως λίγοι. Κι είναι πολύ νωρίς ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα άδικο έχει ο άνθρωπος? Η διοίκηση του Δημοτικού Διαμ/τος Γλώσσας , έχει ρίξει το μπαλάκι στο Λιμενικό Ταμείο για την καθαριότητα του Λουτρακίου. Ασχέτως αν είναι ικανοποιητική ή όχι! Νίπτουμε τας χείρας μας , ακούστηκε να λένε κάποιοι εξ αυτών! Άκουσων άκουσων! Το αφήσανε δηλαδή στο έλεος του θεού? Στην καλή θέληση του εργολάβου που ανέλαβε? Αυτοί τίποτα? Εύγε!! Σάμπως η Γλώσσα , πεντακάθαρη είναι? Το σκουπίδι στα καλντερίμια κοντεύει να φτάσει ένα γόνατο! Τα χόρτα που γιγάντωσαν , δεν θα χρειαστεί να τα κόψουν...Θα καλέσουν ιδιοκτήτες αιγοπροβάτων εθελοντικά και θα αμολήσουν τ΄ αρνιά και τα κατσίκια τους για να τα βοσκήσουν!! Τι υπέροχες εποχές θα διανύσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος με πολλά θαυμαστικά.Η Γλώσσα αγαπητέ φίλε δεν έχει να ζηλέψει τίποτα "από την άλλη πλευρά του νησιού τη πόλη της Σκοπέλου" εντός εισαγωγικών, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η φράση.Ολο το νησί είναι πανέμορφο.Το ότι δεν έχουμε αυξημένη τουριστική κίνηση είναι επιλογή μας,δεν φταίει σε αυτό ο Δήμος.Αυτή την καραμέλα δεν την μασάνε όλοι οι Γλωσσώτες.Ο κ.Βαφίνης νομίζει ότι με τις φωνές κερδίζεις το δίκιο σου,αντίθετα εγώ νομίζω ότι το χάνεις.Το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν ένας τραγέλαφος.Ο ένας έριχνε ευθύνες στον άλλο.Ειρωνίες,προσωπικές βολές,ύβρεις,φιλολογίες εκτός πραγματικότητας.Το μόνο που μας έδειξαν ήταν ότι δεν ήθελαν να συζητήσουν τα θέματα,αλλά να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Βαφίνη εσείς σε προηγούμενο συμβούλιο είχατε δηλώσει οτι δεν θέλετε να σας απαξιώνουν,εσείς με τις φωνές σας και τα υπονοούμενα δεν απαξιώνετε τους συντοπίτες σας, που τόσο πολύ τρέχουν, απο το τοπικό συμβούλιο Γλώσσας?Τι σας κάνει να νομίζετε ότι μόνο εσείς αγαπάτε το Λουτράκι και ότι μόνο εσείς γνωρίζετε τον σωστό τρόπο αξιοποίησης της περιοχής? Δηλάδή προτιμούσατε η Γερακούδη να μην βγάλει τον Πάνο για πρόεδρο? Διακρίνω μια γραφικότητα σε όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.