Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κοινωνική μέριμνα Σκοπέλου

Αναφορά για τους εργαζομένους
στο Πρόγραμμα «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας»
του Δήμου Σκοπέλου
H κα Ροδούλα Ζήση κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σχετικά με τις συνθήκες απασχόλησης των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Σκοπέλου.
Με την αναφορά της η κα Ζήση διαβιβάζοντας παράλληλα και σχετικό υπόμνημα των εργαζομένων του προγράμματος, ενημερώνει τον αρμόδιο Υπουργό ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερους από 320 κατοίκους του νησιού. Οι εργαζόμενοι απασχολούνται με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, αντιμετωπίζοντας συχνά σημαντικά προβλήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως, κυρίως λόγω της καθυστερημένης καταβολής των δεδουλευμένων τους. Πρόσφατα, ο φορέας υλοποίησης του έργου ενημέρωσε ατύπως τους εργαζομένους πως, ενώ στις επικείμενες συγχωνεύσεις, όλο το προσωπικό που απασχολείται στις Δημοτικές Επιχειρήσεις με σχέση αορίστου χρόνου μετατάσσεται στο Δήμο Σκοπέλου, οι ίδιοι εξαιρούνται καθώς τελούν υπό καθεστώς «Προγραμμάτων». Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι ο Δήμος Σκοπέλου έχει συστήσει Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ζητούν να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 16 του ν. 3941/2006 προκειμένου και οι ίδιοι να μεταταχθούν στον Δήμο Σκοπέλου.

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ: ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΪΔΕΨΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ <> ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. …αυτή η δημοτική αρχή και οι ελάχιστοι οπαδοί που της απέμειναν, τη λέξη «αντιπολίτευση» την έχουν για καραμέλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    Αυτός που στήνεται στο απόσπασμα για τη διαφθορά των διεφθαρμένων δεν είναι ο Θύτης, είναι το Θύμα. Είναι η λογική που συνεχώς βάλλει και ενοχοποιεί τα θύματα για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, για να αφήσει στο απυρόβλητο τους αληθινά μεγάλους ενόχους. -- G.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.