Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Αποχετευτικό Πανόρμου

Σήμερα το απόγευμα (1 Μαρτίου) στις 7:00 θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο Σκοπέλου του Δημάρχου με κατοίκους - ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του Πανόρμου με θέμα το «αποχετευτικό».
Στη συνάντηση έχουν κληθεί και οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Το πρόβλημά που θα θέσουν οι επιχειρηματίες είναι ότι, ενώ γίνονται έργα και τοποθετείται σωλήνας που θα ενώσει τον Πάνορμο με τον βιολογικό καθαρισμό του Έλιους, δεν γίνεται το έργο του αποχετευτικού στον Πάνορμο.
Οι πληροφορίες λένε ότι από τον Πάνορμο θα υπάρχει μια άδεια σωλήνα η οποία θα πηγαίνει στο Έλιος, αλλά καθ’ οδόν θα πάρει τα λύματα μόνο από τις Αντρίνες.
Περισσότερα αργά το βράδυ.

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΕΖΟΝ? Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟ - ΕΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΙΣΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 3:45 μμ: Το έργο ξεκίνησε εδώ και κάτι μήνες... όχι τώρα... Απλώς δεν τους βγήκε χρονικά –όπως δεν τους βγαίνει τίποτα εξάλλου– και έτσι πιάσαμε αισίως καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΩΣ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΜΠΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ??????????ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ''ΡΥΘΡΟ'' ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!19 Μαΐου 2010 στις 10:53 π.μ.

    ΠΑΛΙ ΕΡΓΑ ΒΛΕΠΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΗΓΙΝΑΚΗ??? ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ21 Μαΐου 2010 στις 9:28 π.μ.

    ......Α! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΡΗΓΙΝΑΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ???? ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ...ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ?...Η ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.