Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Στο γύψο το Λιμενικό Ταμείο

Ακέφαλο το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου
από τον περασμένο Nοέμβριο
Το καλοκαίρι πλησιάζει και απ΄ό,τι μαθαίνουμε η περιφερειάρχης κα Γερακούδη σκέπτεται να καταργήσει (και όχι να ζητήσει τις παραιτήσεις) την υπάρχουσα λιμενική επιτροπή και να τοποθετήσει νέα. Δεν γνωρίζουμε αν λάβει υπ' όψη της την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου που πρότεινε για πρόεδρο τον κ. Πάνο Μελαχροινάκη η αν έχει στην σκέψη της κάποιον άλλο για πρόεδρο.
Ό,τι γίνει ας γίνει σύντομα, γιατί τα προβλήματα των ελλειπών λιμενικών υποδομών, η κατασκευή υδατοδρόμιων για τα υδροπλάνα σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο δεν μπορούν να περιμένουν...
Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι φωνές για ξεχωριστά Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Για τη Σκιάθο το ζητάει εδώ και χρόνια ο Δήμαρχος κ. Νίκος Πλωμαρίτης, ενώ στη Σκόπελο πρόταση ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κα Δήμητρα Ρέκκα.
Τη θέση του για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αλοννήσου μου ανέπτυξε και ο πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Ορέστης Παπαχρήστου.
Υπάρχουν υπέρ και κατά. Ας τα συζητήσουμε...

1 σχόλιο:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, πρότεινε πρόεδρο σε αναπλήρωση της θέσης του παραιτηθέντος προέδρου,έως και σήμερα η Λιμενική Επιτροπη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα με την νέα της σύνθεση. Αφού το κυβερνόν κόμμα δεν είχε σκοπό να τοποθετήσει Πρόεδρο, γιατί ζήτησε την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου,και δεν έβαζε πρόεδρο της αρεσκείας του.
    Ακουσα από κάποιον να λέει, ότι τα πρόσωπα αυτά είναι φιλοκυβερνητικά ,αφού είναι φιλοκυβερνητικά, γιατί ζητάει η Περιφέρεια να ορίσουν εκπροσώπους τα δημοτικά συμβούλια των νησιών και δεν ορίζει από μόνη της.
    Το Λιμενικό Ταμείο αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί,γνωρίζει κάτι κάποιος για να μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.