Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πανσκοπελίτικη απεργία στις 8 Μαρτίου

Τελείωσε πριν από λίγο η ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσαν ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το Σωματείο Οικοδόμων, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Γυναικών, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και οι ψαράδες της Σκοπέλου με τη συμμετοχή εργαζομένων, επαγγελματιών, καθηγητών, ανέργων, ψαραδών, εκπροσώπων από τους συλλόγους γονέων των σχολείων μας.
Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου πανσκοπελίτικη απεργία με τα παρακάτω αιτήματα:
• Να μην κλείσει η Εφορία
• Να μην κλείσει...
το ΙΚΑ
• Να λειτουργήσει πάλι το διοικητικό γραφείο της ΔΕΗ
• Φθηνή και τακτική σύνδεση με την χερσαία Ελλάδα με ευθύνη της Πολιτείας.
• Μείωση του ΦΠΑ, κατάργηση των χαρατσιών
• Όχι στη φοροληστεία
• 'Οχι στη διάλυση των σχολείων και του Κέντρου Υγείας
• Στήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου, ώστε να πάρει την επιδότηση και να γίνει το νέο ελαιοτριβείο
• Να μην γίνει ο Δήμος φοροεισπρακτικός φορέας του κράτους – Μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% και απαλλαγή από τα τέλη των ευπαθών ομάδων
• Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
Μετά από διαλογική συζήτηση συστάθηκε εξαμελής επιτροπή με σκοπό την προετοιμασία της απεργίας και την ενημέρωση όλων των Σκοπελιτών με επισκέψεις πόρτα – πόρτα.

6 σχόλια:

  1. Εφορία, ΙΚΑ, ΔΕΗ δε χρειάζονται σε καμία συγχρονη χώρα. Παιδεία ιδιωτική, αφού έτσι κι αλλίως τα παιδιά και οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί κάνουν ιδιαίτερα. Υγεία ιδιωτική, τα καράβια πάλι είναι ιδιωτικά. Και άμεσες απολύσεις όλους τους επίορκους, όλους τους λουφαδόρους και όσους δεν έχουν τα προσόντα για τη θέση που καταλαμβάνουν. Ο συνεταιρισμός είσπράτει ενοίκιο, οι συνετεριζόμενοι να βάλουν το χέρι στη τσέπη, τοσα χρόνια ήξεραν να παίρνουν τις επιδοτήσεις. Δε κατάλαβα το ΠΑΜΕ τι υποστηρίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον,η κοινωνικη ασφαφαλιση ειναι κεκτημενο δικαιωμα των εργαζωμενων το κερδισαν με το αιματους και τους τιτανιους αγωνεστους.2ον,η ενεργεια η δημοσια παιδεια η δημοσια υγεια και το κοινωνικο κρατος με τους λειτουργουστου,ειναι αναποσπαστο κοματι μιας υγειους κοινωνιας που ειναι απο τον λαο για τον λαο και οχι για τους νεογκεσταμπιτες και ερππετα της νεας ταξης.Οσο για το τι υποστηριζει το Π.Α.ΜΕ θα στο πω με ενα τριπτιχο ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.Οσο για το θεμα των επιδωτησεων των ελαιωπαραγωγων οι εν σκοπελο παραγωγοι ελεοκαρπου ολα τα χρονια εισεπραταν ψιχουλα!διοτι την κυριως φετα την ετρωγαν οι καρεκλοκενταυροι του δικοματισμου που εσυ και οι ομοιησου γλυφατε και ερπωσασταν διπλατους.

      Διαγραφή
    2. Ποιός έχει λεφτά για ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα? Μάλλον ζείς ΑΛΛΟΥ, με τα μυαλά που κουβαλάτε θα πεθάνει πολύς κόσμος.

      Διαγραφή
    3. Ενώ τη δημόσια δε την πληρώνεις - έτσι τουλάχιστο νομίζεις- το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?.

      Διαγραφή
  2. Να πάμε να δέσουμε και μια πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε δηλαδή;;;; Γιατί με την ανεργία, τα χαράτσια, τις αυξήσεις του ΦΠΑ, τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις των τιμών πες μου εσύ πως θα τη βγάλουμε;;

    .μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.