Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας για την «αιμοδοσία μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το ίδιο αίμα. Θέλει δε θέλει η Χρυσή Αυγή. Κι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Θέλει δε θέλει η Χρυσή Αυγή. Κι όταν χρειάζονται αίμα, θα το βρουν μόνο από εθελοντές. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης κι όχι μίσους. Θέλει δε θέλει η Χρυσή Αυγή, η οποία «ξαναχτυπά», καλώντας τους πολίτες να δώσουν αίμα «μόνο για Έλληνες».
Όποιος προσπαθεί να πείσει ότι το αίμα έχει φυλετική ή εθνική σύνθεση, έχει ως στόχο να παραπλανήσει την κοινωνία με χυδαίο τρόπο, και να την μπολιάσει με το μίσος της απέναντι σε όποιον εκείνη ρατσιστικά διαχωρίζει.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι στάση ζωής, είναι ανθρωπιά και αλτρουισμός. Αυτοί που σκέφτηκαν να ανταποκριθούν στην εκστρατεία μίσους της Χρυσής Αυγής, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. Ας γίνουν εθελοντές αιμοδότες για το καλό των ανθρώπων, δίνοντας αίμα στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, και όχι το μέσον για να μετατραπεί αυτή η σημαντική πράξη αλληλεγγύης σε ρατσιστική και μισαλλόδοξη εκδήλωση.
Το Γραφείο Τύπου
του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 60 ?
    ΤΟ 2012

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΙ
    ΚΡΑΤΟΣ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ- ΒΑΡΚΕΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σημαίνει ότι υπάρχουν δολοφονίες ντόπιων από μετανάστες; Δίνει ελαφρυντικά στις άθλιες πράξεις των νεοναζί; Καμία ανοχή!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.