Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι έκοψε πίτα

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Εργαστηρίου, στο καφέ ΜΙΝΤ με τη μουσική συντροφιά των Clapatsimpanon. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη τόσο από τα μέλη όσο και από φίλους του Εργαστηρίου.
Την εκδήλωση άνοιξαν με ένα θερμό καλωσόρισμα τα μέλη της ομάδας του Εργαστηριού όπου ευχαρίστησαν τους μαθητές και τους δασκάλους όπως και τους φορείς, συλλόγους, μεμονωμένους...
εθελοντές και επαγγελματίες που στήριξαν και στηρίζουν το Εργαστήρι.
Χαρακτηριστικά είπαν «Ευχαριστούμε πρώτα-πρώτα τους μαθητές μας οι οποίοι και φέτος μας αγκάλιασαν και δίνουν ζωή στο Εργαστήρι μας. Δεύτερον τους δασκάλους μας, οι οποίοι πραγματικά μας τιμούν με την παρουσία τους και την προσφορά τους η οποία είναι πραγματικά σχεδόν εθελοντική
Το Εργαστήρι κατόρθωσε με την συνέπειά του να φέρει κοντά του μια μεγάλη ομάδα δασκάλων του τόπου,την κα Χρύσα Τηλιοπούλου, την κα Δέσποινα Μιτζέλου, την κα Βούλα Χονδρονικολή, την κα Άννα Δεληγιάννη, τον κ. Γιάννη Μιτζέλο, τον κ. Στάθη Κουμιώτη, τον κ. Τόμεκ Γιοβάνη, τον κ. Κων. Κουτούμπα, τον κ. Νίκο Πασχάλη και τον κ. Αντώνη Κισσουρά.
Φέτος λειτουργούν τμήματα ζωγραφικής , αγιογραφίας, μικτών τεχνικών, comics, κιθάρας, κοπτικής – ραπτικής, εργόχειρου, καθώς και σεμινάρια αστρονομίας και γνωριμίας με τα βοτάνια του τόπου. Αξιόλογο είναι να σημειωθεί ότι την ίδια βραδιά έγινε κλήρωση της λαχειοφόρου για την πραγματοποίηση της οποίας οι καλλιτέχνες του εργαστηριού είχαν δωρίσει 6 εξαιρετικά έργα τους.
Μετά από δυο χρόνια δραστηριότητας, το Πολιτιστικό έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 200 μαθητές συνολικά να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.
Αποτελεί καρπό ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας πυρήνας γνώσης γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό. Το Εργαστήρι δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να υπάρχει μια σταθερή δομή γνώσης και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, καθώς διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόθυμο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό.
Ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δημιουργία και συνεργασία και πάνω από όλα η επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το να συμβάλλει στη βελτίωση και στην άνοδο του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου, παραμέρισε τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με πολλές ώρες εθελοντικής προσφοράς.
Το Πολιτιστικό Εργαστήρι και ο εθελοντισμός γενικότερα αναδεικνύεται κοινός τόπος των ανθρώπων της προσφοράς, των ανθρώπων που πεισματικά βλέπουν τη ζωή αισιόδοξα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.