Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Skiathos handmade bazaART

1ο Φεστιβάλ Χειροποίητου Κοσμήματος στη Σκιάθο
Ο Όμιλος Επιχειρηματιών, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου μαζί με το Δήμο Σκιάθου και τον Όμιλο Τουριστικής Προβολής Σκιάθου διοργανώνουν φέτος το 1ο Φεστιβάλ Χειροποίητου Κοσμήματος που θα διεξαχθεί στο Λιμάνι της Σκιάθου από Παρασκευή 21 έως Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013.
Καλλιτέχνες θα εμφανίσουν τα έργα τους (ενδύματα, κεραμικά, κοσμήματα, ξυλόγλυπτα και πολλές άλλες δημιουργίες).
Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω Facebook ή της ιστοσελίδας (η οποία σύντομα θα είναι στον “διαδικτυακό αέρα”) ή ακόμα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για να συμμετάσχετε στο Bazaar χειροποίητου κοσμήματος και να εκθέσετε τις δημιουργίες σας σε χιλιάδες τουρίστες στην Σκιάθο.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο σε αυτους που το σκέφτηκαν. Ομορφη κινηση. Λυπαμαι γιατι σε ενα αλλο νησι που ξερω μια τετοια κινηση θα ειχε πολλούς καταστηματαρχες απεναντι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουν και οι δύσμοιροι καταστηματάρχες... Ξέρετε με πόσους φόρους, ενοίκιο, πλατεία, επιμελητήριο, ΤΕΒΕ, φως, νερό, τηλέφωνο κλπ. επιβαρύνονται; Όμορφα είναι αυτά τα παζάρια, αλλά αυτοί που συμμετέχουν τους περισσότερους δεν τους ξέρει καν η εφορία. Δεν υπάρχουν σαν επαγγελματίες. Δεν πληρώνουν τίποτα, δεν υπάρχουν πουθενά και τους στηρίζει και ο δήμος προωθώντας τα προϊόντα τους,δίνοντάς τους την καλύτερη θέση να εκθέσουν την πραμάτια τους και να εισπράξουν χρήματα χωρίς να φαίνονται πουθενά.
      Στο παζάρι που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Σκόπελο για την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων, υπάρχουν συμμετέχοντες που ούτε φορολογική δήλωση δεν κάνουν. Οι εισπράξεις, μαύρες. Κάποιοι είναι συνταξιούχοι. Άλλοι έχουν ένα μαγαζάκι απόκεντρο και για 15 ημέρες εκθέτουν τα προϊόντα τους στην καλύτερη θέση της Σκοπελίτικης αγοράς. Ο δήμος διοργανώνει εκδηλώσεις στο χώρο εκείνο, για να μαζέψει κόσμο. Δεν είμαι καταστηματάρχης, δεν θίγομαι οικονομικά από τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά μην σχολιάζομε για μια μεγάλη μερίδα βιοπαλεστών. Το θεωρώ άδικο.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.