Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ: Μόνοι ωφελημένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ

«Το λαό τον περιμένουν νέα βάρη, περικοπές και φόροι»
«Οι επανειλημμένες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το όφελος, που δήθεν θα προκύψει για το λαό, από την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τις επενδύσεις και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, δεν πείθουν πλέον κανέναν», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, αναφορικά με το ΕΣΠΑ και τα κοινοτικά κονδύλια.
Και προσθέτει:
«Ο λαός γνωρίζει ότι, από τα κοινοτικά κονδύλια και την ανάκαμψη, οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα εξασφαλίσουν νέες επιδοτήσεις και φτηνούς εργαζόμενους, για να ενισχύσουν την κερδοφορία τους».
«Το λαό τον περιμένουν νέα βάρη, περικοπές και φόροι. Γι’ αυτό άλλωστε και ο πρωθυπουργός αναγορεύει σε βασικό αντίπαλο της κυβερνητικής πολιτικής τις λαϊκές κινητοποιήσεις που αντιστέκονται σε αυτά τα βάρβαρα μέτρα», καταλήγει το ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ???

    ΓΙΑ ΤΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΡΚΟΦΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    8000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ

    586 Χ 16


    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.