Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Έργο πεζοδρόμησης..!

Για το έργο της πεζοδρόμησης και του φαινόμενου που παρατηρείται οδηγοί να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο πριν αυτό καλά – καλά τελειώσει, μίλησε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Κώστας Σκούρας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
Ο κ. Σκούρας είπε: «Είναι ένα έργο κόσμημα, το οποίο θα αποτελέσει και την πρώτη καλή εντύπωση για τον επισκέπτη της Σκοπέλου. Καλώ τους οδηγούς να σεβαστούν το έργο που λέγεται “πεζοδρόμησης” και όχι “έργο parking”».
Ο Δήμος Σκοπέλου θα ενημερώσει τον κόσμο γι' αυτό, είναι δε διατεθειμένος να μην επιτρέψει το παράνομο παρκάρισμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

10 σχόλια:

  1. Παρα πολύ σωστά το έθεσες φίλε μου Κώστα, αλλά να γίνει και κάτι για το πάρκινγκ κατα μήκος της παραλίας που μόλις βρέχει απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν μπορείς να περάσεις με το δικό σου και πρέπει αλλός να σταματάει και άλλος μα προχωράει και εκεί υπάρχει παράνομο παρκάρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μου αρεσει φιλε κωστα, η προταση 'καλω τους οδηγούς...'
    το έργο δεν είναι δικο σου αλλα ολων μας
    και ολου του δημου βεβαια...
    γι' αυτο επρεπε πεις
    ΚΑΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως αστυνομεύονται όλα τα άλλα σημεία έτσι θα αστυνομεύσουν και αυτόν το δρόμο.Πριν κάποια χρονιά δόθηκαν χρήματα για να κλείσει το ποτάμι να φαρδύνει o δρόμος και να ανασάνει η κυκλοφορία τώρα άλλα χρήματα για να κάνουμε πεζοδρόμια-πλατείες και δρόμο ξανά στενό.Ένα-δύο μέτρα πεζοδρόμιο δεν έφτανε;Το καλοκαίρι έρχεται μπάχαλο θα γίνει να το θυμηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 13 Φεβρουαρίου 2013 - 7:47 μ.μ.
    έχεις μεγάλο δίκιο φίλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρα πολυ καλο το έργο για τον τοπο μας.Συμφωνουμε όλοι. Μια ερώτηση να κανω θέλω, Αν χρειαστει να ασφαλτοστρωθει καποια στιγμη ο δρομος αυτος, γιατι βλέπουμε σε πολλα σημεια αρχειζει και κοβεται, θα βγει η παλια ασφαλτος ή θα πεσει η καινουργια απο πανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ πως τόσοι μελετητές και ειδήμονες δεν είδαν το αυτονόητο. Μεγάλο λάθος που θα φανεί δυστυχώς πολύ πριν έρθει το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aναμφισβήτητα είναι πολύ ωραίο έργο υποδομής. Η αλήθεια είναι βέβαια οτι υπάρχει ένα θέμα με την απορροή των ομβρίων σε ακραίες συνθήκες,διότι ο δρόμος στένεψε πολύ. Ας είμαι και 'γω αισιόδοξος όπως και οι υπεύθυνοι . Θα το δούμε στην πράξη πως θα δουλέψει. Το άλλο να μου πεις,... ας μας πούν οι υπεύθυνοι ή οι επιβλέποντες του δήμου κατά τα άλλα, πως γίνεται και στοκάρουν τις πλάκες πηλίου με την ίδια τη λάσπη που τις κολλάνε, και δεν κλείνουν τους αρμούς με τσιμεντοκονία άμμου ποταμού, όπως γίνεται παντού και όπως υπαγορεύουν οι κανόνες της τέχνης? Έχετε ξαναδεί σε έργο πλακόστρωσης στη Σκόπελο να κάνουν αρμολόγηση με την ιδια την λάσπη που κολλάνε τις πλάκες? Είναι φινίρισμα αυτό για την παραλία? Μήπως έτσι το προβλέπει η μελέτη? Ή μήπως είναι το σύστημα άρπα κόλλα? Να βγούν οι επιβλέποντες και να απαντήσουν εδώ και τώρα. Μπορεί και να έχουν δίκιο, αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο, φοβάμαι οτι θα ξηλωθούν οι πλάκες για να τοποθετηθούν σωστά. Σας αρέσει φίλοι συνδημότες αυτό το θέαμα που παρουσιάζουν οι πλάκες κατ'αυτόν τον τρόπο? Ξαναλέω οτι το έργο είναι θαυμάσιο σαν σχέδιο, όμως αυτό που συμβαίνει με τις πλάκες Πηλίου είναι απαράδεκτο. Ας γράψει και καποιος άλλος την άποψή του γιατί εγώ μπορεί να είμαι τυφλός ή παράξενος ή άτεχνος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ερωτηση και μονο,
      Αν αυτο το εργο ειναι νομιμο η παρανομο?
      Μπορει να μου απαντηση καποιος?

      Διαγραφή
    2. Γιατί χρησιμοποιείτε το blog για να γράφετε ασάφειες και "εξυπνάδες"...
      Έχετε να πείτε κάτι; Ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε...
      Ποιός περιμένετε να σας απαντήσει; Εκτός αν απαντήσετε μόνος σας

      Διαγραφή
  8. Προς τον Ανώνυμο στις 14 Φεβρουαρίου 2013 - 6:08 μ.μ.
    Αν το έργο είναι θαυμάσιο σαν σχέδιο -όπως μας λες- και μόνο αυτό που συμβαίνει με τις πλάκες Πηλίου είναι απαράδεκτο, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας προσωπικά στους επιβλέποντες και να τους μιλήσεις. Σίγουρα ούτε τυφλός, ούτε παράξενος, ούτε άτεχνος είσαι και καλά κάνεις και νοιάζεσαι για τον τόπο σου. Αλλά ανώνυμα και μόνος σου δεν θα έχεις αποτέλεσμα.
    -
    Προς τον Ανώνυμο στις 14 Φεβρουαρίου 2013 - 7:16 μ.μ.
    Εσύ είσαι τελείως χαζός, χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.