Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμος Σκοπέλου στην έκθεση Holiday & Spa EXPO

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Δήμος Σκοπέλου στην έκθεση τουρισμού Holiday & Spa EXPO ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ. Ο Δήμος Σκοπέλου συμμετέχει στην συγκεκριμένη έκθεση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πολύ καλά αποτελέσματα όπως άρχισε να φαίνεται είδη από την περσινή τουριστική περίοδο. Φέτος το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο για την καθιέρωση της Σκοπέλου ως δημοφιλή προορισμό, ειδικά από επαγγελματίες του τουρισμού.
Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί, παρουσίαση της Σκοπέλου σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό με φωτογραφικα πλάνα, συνέντευξη του προέδρου της τουριστική επιτροπής, Κ. Σκούρα και εκτεταμένη αναφορά σε γάμο που πραγματοποιήθηκε σε εκπομπή πρωινής ζώνης μεγάλης...
ακροαματικότητας. Ακολούθησαν συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, ένα άρθρο για τη Σκόπελο σε ένα από τα πιο δημοφιλή βουλγάρικα περιοδικά καθώς και ένα μεγάλο άρθρο αφιέρωμα σε ένα portal του διαδικτύου μεγάλης επισκεψιμότητας.
Η εκπτωτική κάρτα που δόθηκε στους τουριστικούς πράκτορες υπήρξε ένα σημαντικό κίνητρο για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού και συνεχάρησαν τους εκπρόσωπους της δημοτικής αρχής και τουριστικής επιτροπής για την πρωτοβουλία τους αυτή.
Το Δήμο Σκοπέλου εκπροσώπησαν: ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκούρας και ο Αλέξανδρος Ρόρος, τουριστικός πράκτορας και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής. Επίσης στη φετινή αποστολή συμμετείχαν και ντόπιοι επιχειρηματίες, τουριστικοί πράκτορες καθώς και εκπρόσωποι ξενοδοχειακών μονάδων της Σκοπέλου.
Το περίπτερο της Σκοπέλου τράβηξε τα βλέμματα με τα παραδοσιακά προϊόντα που ήταν στολισμένο τα οποία ήταν προσφορά ντόπιων επιχειρηματιών. Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Σταματίου για την προσφορά μελιού, την κ. Μοσχάνθη Γιαννοπούλου για την προσφορά χαμαλιών, τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό για την προσφορά χαμαλιών, αμυγδαλωτών, γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων, τον κ. Γρυπιώτη Στέλιο για την προσφορά των σαπουνιών και τον κ. Δημήτρη Μαρούλη για την προσφορά δαμάσκηνων.
Όλα τα εδέσματα προσφέρθηκαν σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι εξεπλάγησαν με τη γαστρονομία του νησιού και γεύτηκαν την γνήσια Σκοπελίτικη γεύση. Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ και θα κουβαλάν μέσα τους....
Τις πολύ καλές επαφές που πραγματοποίησε η τουριστικής επιτροπή στη Βουλγαρία θα ακολουθήσει ταξίδι εξοικείωσης από τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους στη Σκόπελο, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται.
Ο Δήμος Σκοπέλου θα συμμετάσχει σε τέσσερις ακόμα τουριστικές εκθέσεις τις επόμενες μέρες στη Σερβία, την Ολλανδία, το Βερολίνο και το Βουκουρέστι.