Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κώστας Σκούρας στο κανάλι BTV

Προβολή της νήσου Σκοπέλου και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων που είναι το πυκνό δάσος και οι πεντακάθαρες θάλασσες έγινε στο κοινό της Βουλγαρίας με συνέντευξη του αντιδήμαρχου Σκοπέλου και προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κώστα Σκούρα στο βουλγάρικο κανάλι BTV.
Ο Κώστας Σκούρας μίλησε ακόμα για την ταινία mamma mia, που το μεγαλύτερο μέρος της γυρίστηκε στη Σκόπελο και τους γάμους που τελούνται και πρόκειται να τελεστούν στο νησί εξ αιτίας του mamma mia.

5 σχόλια:

  1. ξαναγραφω το σχολιο μου, ερασιτεχνικη η παρουσιαση του νησιου μας, δεν φταει προφανως ο σταθμος, αλλα η δικας οργανωσης, στις φωτογραφιες που ειπαζαν ηταν οι περισσοτερες χαλια, υπηρχαν φωτογραφιες ακομη και απο αστικα κεντρα!! (νομιζω το λουτρακι κορινθιας!!!) , επισης φωτογραφιες απο την μονη ευαγγελισμου της σκιαθου, φωτος απο αλοννησο, οσες ηταν απο σκοπελο ηταν πολυ παλιες!!! οι απαντησεις οχι τοσο ευστοχες .. γενικα ας καταλαβει ο δημος οτι πρεπει να απευθυνθει σε ειδικους και να αναθεσει στην ομαδα αυτη την συστηματικη αντιπροσωπευση του νησιου σε media και εκθεσεις βασιζομενη σε καποιο πλανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα με την τοποθετη σας.
      Επειδη αυτο ειναι το κυριασχο προϊον μας θα επρεπε τουλαχιστον να το αντιμετωπισουν με μεγαλυτερο ενδιαφερον, τοποθετωντας σε αυτες τις θεσεις ατομα τα οποια εχουν τις καταληλες γνωσεις στο αντικειμενο και οχι με την μικροκοματικη τους ιδιοτητα ή γνωριμια.
      Για παραδειγμα θα ηθελα να ρωτησω το εξης και φυσικα και θα περιμενα και μια απαντηση. Αν ο δημος ειχε να διαχειριστει καποιο εργοστασιο απο το οποιο θα εξαρτωταν η επιβιωση των δημοτων του, θα επελεγε να τοποθετησει ωσ μαναντζερ καιποιον ασχετο ακολουθο του ή συγγενη αυτων, ή θα εβαζε αυτον που εχει τα περισσοτερα προσοντα. Εχει διατελεσει αλλωστε στελεχος μεγαλης εταιριας και θα επρεπε να δρασει βασει των γνωσεων και εμπειριων του.
      Και προς θεου μην κοιτατε μονο τα ατομα τα οποια 'λενε' οτι ειναι μαζι σας. Υπαρχουν και αλλοι απο απεναντι που ειναι περισσοτερο ικανοι μερικες φορες. Και αυτο σας το λεω εγω που δεν ειμαι απο απεναντι αλλα με νοιαζει περισοτερο το νησι παρα οι προσωπικες φιλοδοξιες του καθε ενος.
      Οσον αφορα την παρουσιαση του προεδρου της τουριστικης μας επιτροπης το μονο που μπορω να πω ειναι πως για μενα τουλαχιστον τουλαχιστον ηταν θλιβερη, διτι δεν μ πορεσα να καταλαβω αν αυτος ο ανθρωπος εχει τις γνωσεις οχι μονο για τον τουρισμο αλλα ακομη και να σταθει σε μια συζητηση.
      Και ειναι και δικηγορος.

      Διαγραφή
    2. Τα λόγια είναι περιττά. Η Σκόπελος θα βουλιάξει φέτος όχι από τουρισμό αλλά από έλλειψη τουριστικού ενδιαφέροντος.

      Διαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να μας κόστισε αυτή η "φοβερή" παρουσία. Σαν να μην έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης, πειραματιζόμαστε σε λάθος δρόμο, με λάθος τρόπο και με λάθος πρόσωπα. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα ήταν οι προτάσεις σας να γίνονται επώνυμα , η πόρτα στην τουριστική επιτροπή είναι ανοικτή για όλους όσος θέλουν να προσφέρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.