Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μαθητές της Σκιάθου στο χιονοδρομικό Πηλίου

Ο Δήμος Σκιάθου (Αθλητικό τμήμα) διοργάνωσε -για τέταρτη χρονιά- στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2013 διήμερη εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Στην εκδρομή συμμετείχαν 42 παιδιά, μαθητές των τριών τάξεων Γυμνασίου, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν στα αθλητικά τμήματα του Δήμου. Υπό την επίβλεψη της...
υπεύθυνης του Αθλητικού τμήματος κας Κουτσίκου Πόλυς και τριών συνοδών: Ζήκου Γιάννη, Κων. Τσότσου και Πασχάλη Θεόδωρου, τα παιδιά έζησαν μια υπέροχη εμπειρία συνδυάζοντας εικόνες από ένα διαφορετικό τοπίο φύσης στο βουνό, με μαθήματα σκι στα χιόνια.
Η αποστολή έφτασε το βράδυ της Πέμπτης όπου και διανυκτέρευσε στα Χάνια Πηλίου. Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε από τις 10.00 έως τις 15.00 μαθήματα σκι ανάλογα με το επίπεδο των παιδιών, με τη συνεχή καθοδήγηση τριών δασκάλων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πολλά από τα παιδιά ήταν η πρώτη επαφή με αυτό το ξεχωριστό άθλημα και πραγματικά ο ενθουσιασμός ήταν κάτι το συγκινητικό. Διασκέδασαν αφάνταστα σε αυτές τις πρώτες προσπάθειές τους, ενώ η πρόοδος για τα παιδιά που είχαν έρθει και τις προηγούμενες χρονιές ήταν εντυπωσιακή. Το απόγευμα ακολούθησε ένα δίωρο με παιχνίδια στο χιόνι, όπου όλα τα παιδιά έγιναν μία μεγάλη παρέα και η μέρα έκλεισε με ψυχαγωγικά παιχνίδια. Την επόμενη η αποστολή πήγε να παρακολουθήσει και να συμπαρασταθεί στο παιδικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου που αγωνιζόταν στο μπάσκετ με τη Νίκη Βόλου. Η μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα της Σκιάθου, η οποία ανακηρύχθηκε πρώτη στη Μαγνησία, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει αυτή η διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή.
Στην επιτυχία αυτής, επίσης συνέβαλαν καθοριστικά ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου κ. Φίλιππος Χήρας, με τις επιπλέον παροχές που συνέβαλε να δοθούν ειδικά στα παιδιά και η διευθύντρια του Γυμνασίου Σκιάθου κα Κουρκούμπα Κατερίνα, για τις διευκολύνσεις που προσέφερε στο να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί η εκδρομή.
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό όλων των συμμετεχόντων ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης υποσχέθηκε στο να καθιερωθούν κάθε χρόνο κύκλοι μαθημάτων σκι, ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει μέρος όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός μαθητών.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Χήρα, κύριοι υπεύθυνοι και τα σκοπελιτάκια και αλοννησιωτάκια έχουν ψυχή. Γιατί τα ξεχνάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.