Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση νέων στην Αλόννησο

Ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαφειρούλας Αναγνώστου σε όλους τους νέους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:30 μ.μ στο Δημαρχείο Αλοννήσου συνάντηση - ανοιχτή συζήτηση μεταξύ νέων, εκπροσώπων φορέων και του Δημάρχου Αλοννήσου για τη δημιουργία ενός χώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων για νέους. Εκφράστηκαν οι ανάγκες, προσδοκίες και απόψεις των νέων.
Η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε έναυσμα για τη δημιουργία ενός εποικοδομητικού διαλόγου που ολοκληρώθηκε με την πρόταση συνύπαρξης και συντονισμού των επιμέρους φορέων - συλλόγων του νησιού, με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Αλοννήσου σε δημοτικό χώρο.
Βασικός στόχος της συνεργασίας των συλλόγων είναι να υπάρξει το κίνητρο για ενεργή συμμετοχή των νέων στο ηθικό, κοινωνικό και πνευματικό γίγνεσθαι.
ΦΩΤΟ: filitsathemeli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.