Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μουσικό φεστιβάλ στη Σκόπελο

Mε συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο το νησί
Ο Δήμος Σκοπέλου σε συνεργασία με το γραφείο Εθελοντών Σκοπέλου σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στη Σκόπελο ένα Μουσικό Φεστιβάλ, με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο το νησί.
Η οργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ θα γίνει σε συνεργασία και υποστήριξη του ζεύγους Κendal Linden και Rod Iliffe, γνωστού μουσικού διευθυντή, ενορχηστρωτή, πιανίστα και Διευθυντή Χορωδίας στο Νορθάμπτον / Leicestershire περιοχές στη Μ. Βρετανία και τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.
Οι εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν το Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου, θα πραγματοποιηθούν μέσα στο διάστημα από τη Δευτέρα 27/5/2013 έως και την Κυριακή 3/6/2013.
Καλούμε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες της Σκοπέλου που θέλουν να συμβάλουν, με το ταλέντο και...
την προσφορά τους στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος, να επικοινωνήσουν δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 10 Μαρτίου 2013 στο εξής τηλέφωνο: 697 657 5004
Ελπίζουμε και φιλοδοξούμε η συμμετοχή όλων και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Σκοπέλου σε αυτό το Μουσικό Φεστιβάλ να είναι μια αρχή για την καθιέρωση μουσικών εκδηλώσεων σε ετήσια βάση στο νησί μας και να συμβάλει στην σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των κατοίκων του νησιού και στην προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας της Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.