Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση INTERNATIONAL FAIR OF TOURISM στο Βελιγράδι

Η δεύτερη μέρα της τουριστικής έκθεσης INTERNATIONAL FAIR OF TOURISM στο Βελιγράδι κύλισε ευοίωνα για το νησί της Σκοπέλου και την αποστολή του Δήμου στη Σερβία. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες και η ανεξάρτητη παρουσία της Σκοπέλου, σε πολύ καλό σημείο της έκθεσης, γνωρίζει μεγάλη επισκεψημότητα. Το ενδιαφέρον για μελλοντικές συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες της Σερβίας είναι μεγάλο και οι συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, χαρακτηρίζονται ευοίωνες.
Το Δήμο Σκοπέλου στην τουριστική έκθεση της Σερβίας εκπροσωπούν οι Ευάγγελος Δρόσος και ο Αλέξανδρος Ρόρος, μέλη της Τουριστικής Επιτροπής και τουριστικοί πράκτορες. Την αποστολή του Δήμου συνοδεύουν ντόπιοι επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωπος μεγάλης...
ξενοδοχειακής μονάδας της Σκοπέλου. Το περίπτερο του νησιού μας είναι στολισμένο και σε αυτή τη περίπτωση με ντόπια προϊόντα και αγαθά.
Μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την επόμενη τουριστική περίοδο, απέφερε η σημερινή πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Δήμου Σκοπέλου με τη φετινή μας παρουσία στην έκθεση. Μετά από επαφές που είχαν γίνει και τα προηγούμενα χρόνια φέτος πραγματοποιήθηκε η σύναψη συνεργασίας με κεντρικό κατάστημα της EUROBANK Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα τη διανομή μεγάλου αριθμού εκπτωτικών καρτών (Lets Go to Skopelos 2013) σε συνδυασμό με την προσφορά μιας πιστωτικής κάρτας της τράπεζας με μοναδικά προνόμια.
Ο επισκέπτης και κάτοχος της κάρτας μπορεί να κλείσει τις διακοπές του στη Σκόπελο με χρέωση 5% επί του συνόλου στην κάρτα (μόνο μια φορά) για ένα χρόνο και να πληρώσει τις διακοπές του σε 12 άτοκες δόσεις. Σε συνδυασμό με τα προνόμια της Εκπτωτικής "Let's Go To Skopelos 2013" είναι μια μοναδική ευκαιρία για το Σέρβο επισκέπτη για διακοπές στο νησί μας με ελάχιστο και εύκολα αποδοτέο κόστος.
Η διανομή ενημερωτικών της πιστωτικής και της εκπτωτικής έχει ξεκινήσει και χαίρει μεγάλης ανταπόκρισης η οποία γίνεται τόσο από το περίπτερο του Δήμου Σκοπέλου όσο και από το κεντρικό κατάστημα της Eurobank Σερβίας. Εκπτωτικές κάρτες έχει λάβει και το μεγαλύτερο μέρος του εργατικού δυναμικού του κεντρικού καταστήματος.
Το πρόγραμμα βρίσκει θερμούς υποστηρικτές, τόσο σε μεμονωμένους πελάτες, όσο και σε tour operators & τουριστικά γραφεία.
Η έκθεση συνεχίζει με αμείωτη ένταση και ορεξάτους επισκέπτες. Η αγάπη του Σέρβικου λαού για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι εμφανής και η ανάγκη τους για το νέο προορισμό που τους προσφέρουμε μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.