Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη Σκόπελο

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από το ΠΑΜΕ στην παραλία Σκοπέλου με τη συμμετοχή εργατών, μαθητών, εκπαιδευτικών, δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και με κύριο αίτημα «κανείς να μην δουλεύει χωρίς συλλογική σύμβαση».
Κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης ο πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων Σπύρος Πατσής, ένω σύντομες ομιλίες – παρεμβάσεις έκαναν και η Βαρβάρα Αναγνώστου εκ μέρους της ΟΓΕ, η Κέρη Ραμαντάνη από το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, ο Γιώργος Γούλας από το ΠΑΜΕ-ΟΤΑ, ο Βασίλης Λαρυγγάκης από την ΠΑΣΕΒΕ, ο Γιάννης Τραχανάς από...
τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπέλου και ο Βαγγέλης Κορέντης από το Σωματείο Οικοδόμων.
Οι ομιλητές στάθηκαν στην ανάγκη υπογραφής συλλογικών συμβάσεων, τόνισαν ότι οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν – δεν έχουν να πληρώνουν χαράτσια και φόρους και ζήτησαν να μην περάσει η διαίρεση των εργαζομένων.
Μετά την επιτυχία της σημερινής συγκέντρωσης προετοιμάζεται, με όλες τις δυνάμεις του νησιού, πανσκοπελίτικο συλλαλητήριο για να διεκδικηθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του νησιού, όπως της υγείας, της ακτοπλοΐας, της εκπαίδευσης και της συρρίκνωσης της ζωής του νησιού με την κατάργηση υπηρεσιών.