Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Δήμαρχοι πενταετίας..!

Σε αναβολή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα της εφημερίδας Real News και της κυριακάτικης «Μακεδονίας»
Οι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2014 εκλογές είναι πιθανόν να μετατεθούν για έναμισι χρόνο με τη σύμφωνη γνώμη και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η αναβολή κρίνεται επιβεβλημένη από όλους για την καλύτερη προετοιμασία και η ουσιαστική αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, που αναμένεται να "ξεμπλοκάρουν" το αμέσως επόμενο διάστημα για λογαριασμό της Ελλάδας.
Έτσι, ο νέος σχεδιασμός δείχνει στην κατεύθυνση της μετακίνησης της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών από τον Ιούνιο του 2014 στον Οκτώβριο του 2015, με ταυτόχρονη τροποποίηση του νόμου Ραγκούση, ώστε να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό.
Ο νόμος Ραγκούση άλλωστε είχε στηριχτεί ως κεντρική επιχειρηματολογία στην ταυτόχρονη διεξαγωγή δημοτικών και ευρωεκλογών, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, κάτι το οποίο δεν υπάρχει πλέον, από τη στιγμή που οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διεξαχθούν στις 22 Μαΐου.
Υ.Γ.: Πριν λίγο καιρό δημοτικός σύμβουλος μου είχε δείξει την καρέκλα του δημάρχου και μου είχε πει: «Την βλέπεις; Σε 18 μήνες θα κάθομαι εγώ...»
Να τον χαρακτηρίσω άτυχο;

4 σχόλια:

  1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος αντεχει ακομη εναμιση χρονο ρε παιδια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χουντα εχουμε. δεν το καταλαβατε ακομη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.