Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Γραφείου Εθελοντισμού

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κόσμο και άφθονο κέφι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου στην...
ταβέρνα – ουζερί «Ο Νάστας».
Το σύνθημα για χορό έδωσε το χορευτικό συγκρότημα Σκοπέλου που χόρεψε χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας και αργότερα την σκυτάλη πήρε η ορχήστρα, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους για χορό και τραγούδι μέχρι αργά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώτα Αγγελέτου και φυσικά οι υπεύθυνες του Γραφείου Εθελοντισμού Μάχη Παπαδαυίδ και Ελένη Χανά.

2 σχόλια:

  1. ποιος ετυχε το φλουρακι;αντε και καλη χρονια, με ποιο πολλες δρασεις και ποιο πολλους εθελοντες.γεροι δυνατοι και με καλη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.